egeniinnannesi Cuma günü 2. Ay aşı randevumuz var çok tedirginim, bebeğimin canı acıyacak diye üzülüyorum 🥲sonrasında neler yaşadınız
babyboy32 egeniinnannesi 3 gün ağladı sürekli huzursuz oldu. Aynı zamanda kolik bir bebek. Şimdi 4. ay aşısı geldi bu da karma aşı galiba. Hiç yaptırmak istemiyorum
mondecaidensecmeler egeniinnannesi sonrasında bişey yaşamadım öncesinde bir yıkayın ağrı kesici verin öyle aşıya götürün. Çok ağlarsa dinginlemek için emzirin😊
girlmama egeniinnannesi bizimde persembe gunu hepatitte cok aglamadi ama o en hafif asiydi bakalim bu sefer nolcak ins atesi falan cimaz bu ay rotavirus de var normalde ama kizimi ozele dogum yaptigimda yogun bakimda ilgilenen doktoruna goturuyorum hep ben 3. ayda ritavirusun ilk dozunu oneriyorum dedi bizde diger ay yaptiracaz onu canlari acisada yapacak bir sey yok ne yazik ki
annelendik bi sıkıntı yaşamamıştık. öncesinde uykusunu alsın emzirin/doyurun. çok ağlarsa yine beslersiniz
egeniinnannesi annelendik durukussssss ne güzel umarım bizimde öyle geçer. Bazı anneler bebeklerinin o günden sonra çok huysuz ve uykusuz olduğunu ve hiç geçmediğini yazmışta
newmo egeniinnannesi haftalar öncesi stres sarmıştı beni zaten hemen emzir yoksa susması baya zaman alıyor calpol ver dedi doktor ağrısı olur kolunda dedi bende verdim
Pembepremses24 egeniinnannesi huzursuzluk oluyor ama geçiyor bizim 3 gün sürmüştü ilk gün uyudu hep ikinci gün hep ağladı sonra yavaş yavaş geçti gitti 😊
babyboy32 egeniinnannesi benim bebeğim resmen. Gece aralıksız gündüz 3 4 saat uyuyan bebek gitti gündüz uyumayan gece sürekli uyanan bir bebek geldi
egeniinnannesi newmo mümkünse emerken yapsalar acaba kötü olur mu öyle memeden falan korkmasın sonra🥹🥲
teacherikizannesi newmo bnm ikizlerim yeni oldu şimdi uyuyorlar uyanınca versem ateşi olandan sorun olur mu ?? Şuruptan yoksa ateşinin olamsınımı beklemeliyim
egeniinnannesi girlmama evet bizede 3. Ay dedi. Rota ağızdan verilmiyor mu zaten. Menenjit aşısı var bide
girlmama egeniinnannesi evet rota agizdan 2000 kusur fiyatiydi galiba menenjit Hib asisi zaten 2. ayda olacak onu bu hastanenin bize verdigi bebek takip kitapcigi mavi olanlar ozel asilar
girlmama egeniinnannesi evet hastanede ilk dogdugunda 1 doz hepatit sonra 1. ayda 2. doz hepatit oluyor asi takvimine gore ilerliyoruz siz yaptirmadiniz mi