[silindi] 16 aylık oğlum pişik oldu.. Tarçın pişik yapar mı bilgisi olan var mı? Yada tarçına alerji olur mu? İnternette çok bişey bulamadım tarçınla ilgili..
Deletedmom117 [silindi] ben tarçınlı bişey yedirmedim benimde oğlum 11,5 aylık oğlum iki gündür pişik bende iki üç gümdür salep içiyorum sütten geçmiş olabilir mi diyr düşündüm bu postu görünce herşeyi yaptık bi işe yaramadı altını açınca ağlıyo o derece canı acıyo çocuğun.
[silindi] Deletedmom117 İki gündür tatlı patates elma havuç karışımı verdim Baharat olarakta tarçın eklemiştim.. hafif hafif pembeleşmişti bende dün 2 litre tarçınlı su içtim. Bu gün Sabah kalktığımda kaka yapmıştı ve kanamış artık poposu içim gitti. Ama bişey bulamadım hiç tarçınla ilgili. Bıraktm bu saatten sonra bakalım değişme olucakmı ama merak içindeym
Nekwam [silindi] tarcin alerji yapabilirmiş nette buldum. Herhangi bir kremi sur üstüne pudra dök ve bezini gevşek bagla bantları en ucuna. Her çişinde de bezi değiş bu sekilde kisa sürede iylesir inşallah. Bebeğime hamazinc kullanırım bu durmda ben
Deletedmom117 [silindi] yaa evet olabilir tüh bilmeden bende içtim salep iki üç gündür. Bende bırakıyim bakalım inşallah düzelir
Prematureeannesi Tarçın alerjik muzun üstüne bir çimdik atmıştım çok kötü oldu kanlı kaka ishal alerji doktoruna gittik1 buçuk yaş öncesi çocuğa verilir mi diye kızdı baharat türü ya
[silindi] Prematureeannesi benm oğlumda 16 aylık. O zaman vermemek lazmmış demekki 18 ay öncesi. Hiçte öyle bişey okumamıştım ya gözden kaçıyo demekki
Nekwam [silindi] alerji degilde bağırsakları henüz ona hazir degil demek. Rica ederim şifalar dilerim.