sultan035 Kızlar doğum yapalı 4 ay oldu ve ben hamilelikten önceki kiloma geri döndüm acil kilo aldıran önerilerinizi istiyorum şuan 51 kiloyum 60 fln olsam yeterli
brvnkr sultan035 bende çok zayıfladım ama bı ara çok ıyı almıştım tahın pekmez kuruyemiş helva çok ıyı kılo aldırıyor
Gokturkmom sultan035 ay bende hamilelik öncesi kiloma düştüm ve göz altlarım falan acayip çöktü yesem de alamıyorum 🥺57 kiloya düştüm boyum olduğundan çok zayıf gözüküyorum
seyma_04 sultan035 Allah ım bu dertten bana da nasip ett, bende edim etmim kilo almayayım inşallah, böyle baya zayıf kalayım 😁😊😊
sumeyye_emre Gokturkmom sizin yine iyiymiş ben 43 kiloya düştüm 😅 göz altlarım mosmor ölü gibi geziyorum
Srgl1425 sultan035 kuruyemiş tahin pekmez çok kilo aldırıyor bn bi de gece sütüm artsın diye 2 kaşık pekmezi bi su bardağı suya katıp içiyodm akşam yatmadan da yemek yersen gelsin kilolar😊
TulayGeriDon sultan035 ne yediysem olmuyor. 46yla hamile kaldım 67yle doğuma gittim. 48 kiloyum 50 bile olamıyorum. Artık yeme bozukluğu da başladı içim hicbirsey almıyor. Varsa güzel etkili bir tavsiye bende alabilirim. Çevre baskısı psikolojimi iyice bozuyor
acilinbengeldimm Kızlar benim kullandıgım bitkisel bir toz vardı ama hamile ve emzirenler kullanamaz mama verenler varsa kullanabilir 1 ayda 6 kilo aldırıyor düzenli kullanırsanız