newmo Sürekli ağlıyor mu bebeğin bende Salı günü gideceğim bebeğim 24 saat ağlıyor gören halime acıyor resmen , gürültülü kötü kokulu kaka yapıyor bende şüpheliyim soracağım mememi çekiştirip ıkınıyor sürekli emerken
ebruliss myprincess_ valla bizde 5 aylığız bebeğimde hiç belirlti yok sadece mukuslu kaka ve gürültülü yapıyordu doktorumuz besin alerjisi dedi ve diyet uygula dedi süt ve süt ürünleri ceviz fındık badem yasaktır
simge2612 ebruliss abur cubur çikolata bisküvi faln da yasak oluyormu acaba. Bende şüpheleniyorum. Ona göre bir kaç gün yediklerime dikkat edip sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
fufigog Benimki de basta mukustu sadece 10 gun antibiyotik kullandik sonrasinda süt ürünlerini biraktirdilar kakabda kan geldi antibiyotik bitmeye yakin. İnek sütü alerjisi olabilir dedigin belirtiler basta benim bebegim de öyleydi. Alerji testinde yok cikti ama diyete devam ediyoruz gozlemliyorler adim adim süreci
kubraaaaa102_ myprincess_ 3 aylık bebeğim var aynı şeyleri bizde yaşıyoruz her beslenme sonrası gürültülü sulu ve makuslu kaka yapıyo doktora götürdüm kaka testi kan testi yaptı enfeksiyon var dedi probiyotik verdi onu kullandığımdan beri günde 10 sefer kaka yapan çocuk 3-4 kere yapmaya başladı rahatladı ama makus ve sulu kaka hala geliyo alerji değil dedi ama ben dayanamadım başka doktora gittim oda kilo alımında bi sorun yok huzursuz da değilse sorun yok takılma süt alerjisi olduğunu sanmıyorum dedi kakasını gösterdim bu kadar sulu olduğunu beklemiyordum bi alerji doktoruna götür kesin sonuç alırsın dedi şimdi alerji doktoruna gidicem bakalım ne dicek 😕
uykusuzkoalaa kubraaaaa102_ kuzu benim bebeğimde 3 aylık kakası baya sulu tarzında normal değil mi ki
sumeyye_emre myprincess_ benimkide 5 buçuk aylık kakasında kan var 3 gündür hafif hafif bide elinde benek çıktı iki üç tane galiba alerjisi var doktoruma gidince söyleyeceğim market ayranı içince oldu diye düşünüyorum bide benimde domates yiyince kaşıntı oluyo oğlumun da alerjisi olabilir 🥲
Arsylda1 myprincess_ ay canım bizim kanlı kayka vardı çok zor bir süreç et süt yumurta biraz yemeni kes ve 3 gün kuralı uygula kendinde takip et bebeği hangisinde sıkıntı yaşarsan onu yeme
demirok Arsylda1 merhaba benim oğlumda da alerji çıktı kakası kanlı mukuslu 3 gün kuralı ne demek açıklar mısınız
nurrr126 clearqueen merhaba alerjiniz geçti mi şuan ? Benim bebeğimin kakasında da kan gördük kaç defa ve huysuz bi bebek kaç defa doktora götürdük ama bunlar yeterli değil deyip gönderdiler şuan 1 yaşında hala huysuz uyku hiç yok uykusu olduğu halde uyumuyor olabilir mi acaba alerjisi devam eder mi bu zamana kadar ? Bilginiz varmı
clearqueen nurrr126 ne demek yeterli degil ya kakada kan var bagirsak deformasyonu baslamıs daha nolcakmis. 2 yasına kadar devam edebilirmis alerji.
nurrr126 clearqueen kaç farklı doktora götürdük hep aynı şeyi dediler küçük olduğu için bağırsakları henüz gelişmiyor bazı bebeklerin bu yeterli sebep değil alerji testi yapmak için dediler test yapsak bile net çıkmaz dediler maalesef bizde her doktor öyle deyince üzerinde durmadık normal demek ki dedik egzaması da var geçmiyor en iyi kremleri de kullanıyoruz ama yok bacakları kolları kıpkırmızı
ebruliss simge2612 hepsi yasak çikolata yani aslında süt ve süt ürünleri içerenler doktorum bitter bile yasak onda bile az miktarda olmasına rağmen dedi. Margarin tereyağ. Ceviz fındık badem
aycats Benim bebeğim 4 aylık. Kakasında kan veya mukus yok. Yalnızca egzaması var göğsü kolları ve yanakları kırmızı ve kaşıyor sürekli. Bu şikayetlerle doktora götürdüm verdiği kremlerin hiçbiri geçirmedi. Sonunda bugün çocuk alerjiye götürmeye karar verdim alerji testi yaptık ve süte aletjisi çıktı. Şimdi özel bir mama vereceğim
aycats clearqueen kollarına minik bir kaç delik açıp o deliklere alerjisi süphesi olan maddelerin özütünden damlattılar. Sonra hangisi kabardıysa ona alerjisi olmuş oluyor
aycats clearqueen bizimki doktoru yabancıladığı için sedyeye yatar yatmaz ağlamaya başladı o yüzden anlayamadım acısını. Ama bence çok acımadı çünkü kollarını kıvırmaması için bir elinde ben tuttum diğer elinden babası tuttu ve 10 dk öyle beklememizi istediler o sürede biz şarkı falan söyledik hemen sustu doktor gidince eğer acı yada kaşıntı olsaydı ağlamaya devam edip elimizden kurtulmaya çalışırdı diye düşünüyorum
barlasmom55 myprincess_ mukuslu kaka ve yüzde yaraya dönen kızarıklık tüm vücut kuruluk vardı. Geçti çok şükür. Hala sütü direkt içmedi. Diğer tüm şekillerini tüketiyor.