FtsCvlk Kızlar aranızda cidden blw yaptırabilen var mı? Ben kafayı yiyorum ya eli, yüzü,yerler kirlenince. Sadece arada bir pankek yapıp veriyorum o kadar. Fazlasını benim bünyem kaldırmıyor şahsen .
pozitifanne06 FtsCvlk boşver yapma o zaman illa yapmak zorunda değilsin ben blwciyim meyvesini daha yiyemedim 😂
Hiilyuss FtsCvlk ben yapmıyorum valal 22 aylık oglum var aklı sarana kadsr hiç de eline vermedim yani yemegi mıncıklaması saçma bence 😂 şimdi çorbasını bile masallah kendi yiyor. Tabi bazen dökülebiliyor ama zamanı geldikçe eline vermek oyuna çevirmesini engelledi bence. Şimdi kızım 9 aylık ekmek simit pankek gibi şeyleri eline veriyorum. Zamanı geldiğinde çatal kaşık da veririm. Dökülecek biseyse mesela kek ufalancak ister istemez. Eğer evi süpüreceksem veriyoeum yoksa ben yediriyorum ahshsjdjdn daha ne anlar ya 9 aylık
kanalizzze59 FtsCvlk bende tutabilceği şeyleri veriyorum sadece pankek salatalık havuç ekmek peynir kaşar gibi gibi Diğerlerini vermiyorum bazıları yoğurt çorba koyuyor önüne bünyem kaldıramaz malesef🤣
Ballikizim99 FtsCvlk ben kendim yedirdim blwyi çok gerekli bulmadım 1 yaşından sonra eline yiyebileceği meyvelerden verdim 18. Aydan sonra kendi yeme isteği geldi 20 aylık olucaz çatala alıştı şimdi kaşıkla deniyor tabi ben yardımcı oluyorum illa etrafın batmasına yüzü gözü yağ olmasına gerek yok hatta yemekle oynamaya başlayınca hayır kızım bu oyun değil diyorum
FtsCvlk Hiilyuss ya ben zaten evi her gün süpürüyorum da çok saçma değil mi ya 😂 yani yapana saygım var tabi ki de yok anacım benlik değil 😂 bende senin gibi vaktini beklerim muhtemelen 😂
ecekrk Hiilyuss kocası temizlik hastası olan ben 😂 ben zaten her gün özellikle mutfağım 3 kez süpürülür 1 kez de vileda atılır bazen vileda bazen sleepy silinir bu kadar takıntılı olan kocam bile kızımın blwsine birşey demez bazen ben kaldıramıyorum bu görüntüyü diyip kaçar
pozitifanne06 FtsCvlk blw de yaptım kaşıkla da verdim hazır verdim ev yapımı verdim tuzlu verdim tatlı verdim tatsız tuzsuz verdim organik verdim marketten verdim sebze meyve verdim et köfte verdim makarna verdim pilav yaptım yok yemeyen çocuk yemiyo 😂
FtsCvlk kanalizzze59 ya o BLW olmuyor ki ama zaten . O kendine yaptığın işkence oluyor bence. Yazık ayol o kadarına da 😂
emosss__ 14 aylık oğlum meyvesini tabağa koyar veririm mama sandalyesinde yediğini yer döker saçar en doğal hakkı evin ortasında yapmıyorum tabiki mutfakta büyük bir örtüsü var sererim mama sandalyesini de ortalar koyarım döker eder sonra temizlerim.
FtsCvlk emosss__ valla tebrik ederim. Samimi olarak söylüyorum benim nezdimde alkışlık 🙏 ben yapamıyorum
mestansns emosss__ ay bizde 4 aylık olduk bekliyoruz hayırlısı ile bende örtü serip yapmayı planlıyorum illaki dökecek yere ama ne kadar uzağa atabilir ki 🤪
kanalizzze59 FtsCvlk bencede ya hiç benlik değil yani denedim ama yok kriz geçiriyorum o döktükçe kendimce sakinleşmeye çalışıyorum🤣
emosss__ FtsCvlk dene bence ya emin ol sende mutlu olursun bebeğinde. Benim evi gören diyor çok temiz ama bu ne dağınıklık diyorum rahatımıza göre hareket ediyoruz 2 3 sene sonra derli toplu tertemiz olacak zaten. Ama şuan çok keyifli vakit geçiriyoruz yatak odam dahil der odada oyuncakları var sıkıldıkça oda değiştirip oynuyoruz. Benim ve oğlum çekmeceler hep dağınık o çıkarıp döker ben geri dürterim asla toplamam. Bebeğimle bugünleri bi daha asla yaşayamam o yüzden tadını çıkarıyorum pis desinler bakımsız kadın desinler umurumda bile değil ne olursa olsun mutlu bir anneyim mutlu bir bebeğim var size de tavsiye ederim
FtsCvlk Hiilyuss havalar ısındığından beri tozu dumanı eksik olmuyor zaten. Yok anacım valla uğraşamam 😂
Tugcebb FtsCvlk mama sandalyesinin altına bir şey bile sermiyorum. Onu kovalarsam çok üzülürüm 😂 şuan yerler çok batmıyor halıya denk getirmemeye çalışıyorum. Bir süpürge bir mendil oldu bitti. Kıyafetini mama sandalyesinde çıkarıyorum içeri öyle gidiyoruz. Elini yüzünü de yıkıyoruz. Vakit geçiyor olarak düşünüyorum ben 😂 erken başlayan gün bitmiyor çünkü. Onun bahanesine -eğer ağlamıyorsa-temizlen giyin süpürgeyi izle derken +25-30 dk ekstra geçen vakit bizim için 😂
Pinrrr FtsCvlk bende yaptırmıyorum ve Korkuyorum da açıkçası kendim yediriyorum dokuz aylık eline verinc yiyor ama kocaman kopariyo boguluyo oyuzden pek vermiyorum biraz daha bilinclensin veririz bence öbür türlü her yer rezil oluyo blw yicek diye üstü başı yeteri kadar yoruluyoruz zaten