Hale36 Merhaba hanımlar bebeğimi hem meme hem mama ile büyütüyorum gün geçtikçe mamaya dönüyoruz 3 aylık olucak. Mama ile büyüten anneler destek olabilirmi😓 @mamailebüyüyenbebekler
Medihayldz Hale36 ben cnmm merak etme bizde 3ay 23gunluğuz ve oyle mama yıyen bebek obez olur fln dıyorlar ama hıkaye bız hep normal kılo aldık ayrıca zaten soyle dusun anne sutu sağlıklı tabıkıde asla bunu onemsemem ama olmayınca ne vereceksın bebegıne ac mı bırakıp gelısımı hızmı zamanda durduracaksın ılla anne sutu anne sutu dıye dıye vardır bır hıkmet kısmetı nasıbı bu kdr diyeceksın bakacaksın yoluna cnm :) artık oyle eskı mamalardan da uretılmıyor hersey usulunce anne sutune benzetılıp yapılıyor sıkma canını.. hem eskıdendeöıs o 2yasına kdr emzırdım yıdıklermız ıctıklerımız hep gdo lu seyler takma kafana
Nekwam Hale36 hic üzülmen bosa. Benimde ilk oglum 3 aydan sonra mamayla büyüdü noldu büyümedi mi biyeri mi eksik kaldi masallah tosun gibi 4.5 yaşında. Sen mutlu oll ki beben de mutlu olsun güzel anne inan değmiyorrr
Senaturan533 Hale36 ben çocuğumu 2inci ayından itibaren mamayla büyüttüm gayette sağlıklı çok şükür şu an 19 aylık olduk bile meme verende anne mama verende kimse yüzünden kendini eksik hissetme sakın bizim insanlarımızda toplum baskısı var malesef herkesten oluk oluk süt gelmiyor malesef birde bunu anlasalar o zamanlar çok takardım kafaya şimdi diyorum ne salakmışım sevgiler 😍
DenizSerap Oğlum doğduğundan beri mama aldı başta anne sütü mama sonra tamamen mama 1 ay sadece sütümü verdim o kadar dünyanın sonu değil ☺️
Besteninannesiii Ben de meme ve mama şeklinde gidiyorum ve doktor hiç takmamamı söyledi. Sonuçta bi hemşire de bana bebeğin doyması çok önemli dedi. Şu an 1 aylığız bakalım yavaştan belki mamayı keseriz
Mervehicip Kızım 5 ay 21 günlük 2 ay emdi sadece sonra mama yedi hep gayet sağlıklı maşallah bağışıklığı da yerinde çok hasta olmadı sadece 1 kere grip oldu mesela (mama yiyen çocuğun bağışıklık sistemi iyi olmaz diyenler için). Ayrıca obez değil gayet miktarlı mama içiyo zaten hareketlenmeye başladıkça artık olan kilosuda yavaş yavaş düzene giriyo mama ölüm değil sonuçta bu kadar takılmayın çocuğunuz sağlıklı olsunda mama meme farketmez bence Allah sağlık versin inşallah 😊