esraygt156 Hap kullanıp içe bosalma yasayan oldu mu yoksa gerı cekılme de kullanıyor musunuz kızlar veya içe bosalsa bıle koruyor mu tecrübe. Edenızız var mı
betulozgur esraygt156 ben evlendigimde basladim 1 sene kullandim sadece hap kullaniyordum korunma yontemi olarak bir sorun yada surpriz olmadi biraktim biraktigim ay hamile kaldim ama tabi ben bu sekilde yasadim diye bu kesinlikle koruyor bisey olmaz diyemem
Dogacelik esraygt156 hap koruyor düzenli kullanımına dikkat ederseniz. Ben 1 sene kullanmıştım. Ama beni çok sinirli yaptı 😅
hemshireanne esraygt156 hap zaten içe boşalınca korumak için. Ama yinede hiçbir koruma yöntemi 100% değildir
esraygt156 Dogacelik ilk kutunun 15. Hapındayım ınsallah korur 1 ay once farklı Bı dıgum kontrol hapı kullandım doktor 10 gun ara verdırıp baska dogum kontrol yazdı ınsallah korur ya sızce korur mu saatı saatine alıyorum
Dogacelik esraygt156 bilemeyiz ki şimdi. Beni korudu 1. Haptan itibaren. Sizde farklı olabilir. Spirale geçtim ben size de tavsiye ederiöm.
josephine_ esraygt156 koruyor düzenli bir şekilde kullanırsanız 1 gün bile almayı unutursanız hamile kalma riskiniz yüksek
ikioglus esraygt156 doğum kontrol hapıyla hamile kaldım genelde çift koruma yapıyorduk ama prezervatif bitmişti geri çekilme yaptı onda da hamile kalmışım 🥲
ikioglus esraygt156 evet düzenli kullanıyordum hatta hamile olduğumu 11 haftalıkken öğrendim ihtimal vermediğim için
Eylul301023 esraygt156 düzenli kullanırsanız koruyor 1 buçuk 2 seneye yakın öyle korundum bir kaç gün içmeyi unuttum su an 10 haftalık hamileyim 🤰🏼😂