gokcen_ mrll Seni sevmeme gibi bir durum olması imkansız.Sünnet olmuş canı yanmıştır ,sen stresli ve üzüntülüysen ona geçmiştir.43 günlük dünyasında kendini en güvenli hissettiği yer sensin
Dogacelik mrll telaşınızı hissediyordur. Bir de bebekler hep anneye karşı daha talepkar oluyor. 18 aylık oğlum babasıyla keyifli oynarken beni görünce bir anda ağlar. Onları en iyi biz anlıyoruz o yüzden en çok bize ağlıyorlar ☺️
Emir-sMother Annesi o daha çok küçük 😊 sevmez olur mu hiç, hele bir büyüsün o zaman da evladım biraz da babana yapış diyeceksiniz 😍
KeremikoMoM_ mrll hiç üzülmeyin o kadarcık bebek hele bir de sünnet olmuş kolay değil ki ağlar tabii. Çok geçmiş olsun bu arada
mrll merveems bizimki de meme istemedi ilk başta silikon uçla anca emzirebiliyorum bazen acaba bunun yüzünden mi beni tanımıyor diye düşünüyorum
mrll 456PlayerEsra o an acıyı hissetmiyordu sadece ellerini ayaklarını tuttuklari için ağlıyordu bana ellerini tut sakinleşir senin kokunla strese girdi şuan oğlun dediler,ellerini tuttum konuştum susmadı yoksa derdim tabiki acı çekerken bir anda beni hissedince acısını unutsun değil
merveems mrll benim hiç yoktu silikon uçla çıkmaya başladı şimdi kendiliğinden var uçları emmeye devam ettiği sürece çıkar merak etmeyin