Mirayss_ Kızlar tayinlerin ne zaman açıklanır sizce biz batiya gidiyoruz babamıza kavuşmaya az kaldı çok heycanlıyız🥰 Sizler nereleri yazdınız 🌸
denizalismom Mirayss_ geçen sene 14 Mayıs ta açıklandı bu sene bence bir iki haftaya açıklanır . Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
glz2 Mirayss_ eşim asker yada polis değil ama bizde tayin bekliyoruz belirsizlik ne kadar zormuş bir an önce açıklansa da toparlanıp gitsek diye bekliyoruz
meloskoduru Mirayss_ bizde tayinciyiz bekliyoruz bakalım biz batıdayız doğuya gidicez yada eşim gidecek bakalım kısmet 🤗🤗
Seryy_ Mirayss_ amin hepimizin ☺️ Marmara bölgesini yazdık çoğunlukla, bir kaç tane de Karadeniz bölgesi. Nasip artık inşallah istediğimiz yer gelir ☺️ siz peki?
Tortilla_ Jandarma uzman çavuş eşim herhalde mayıs sonu açıklanır diye bekliyorum 😩 Daha geçen hafta kapandı il tercihi
Tortilla_ Gzd3264 doğuya gideceğiz. İkinci doğu inşallah iyi bir yer çıkar 😂 Gecen sene sanırım 23 Mayısta belli oldu yanlış hatırlamıyorsam
Mirayss_ Seryy_ Bizim her telden var ege Akdeniz iç Anadolu gönlümüz ıspartadan yana bakalim bekliyoruz ☺️
Meri-Mel Mirayss_ Kkk tayinini kyk tayini olarak anlayan ben ne ara alım oldu diyordum bir ara başvurdum puanım yetiyordu ama torpilim yok😬
Gzd3264 Tortilla_ gerçekten insanı strese sokmakta bire birler yaa ev sahipleri ayrı dertt zaten uğraş dur
Seryy_ Mirayss_ hayırlısı olsun inşallah. 10 tercih yazdı eşim az gibi sanki ama inşallah tercih dışı vermezler 🫣😂
meloskoduru Seryy_ biz 5 yazdık 😂 yüksek ihtimal eş götürelemeyen bölge verecek 3.bölgedeyiz şu an 2 yılda tayin ediyor bizi 4 yıla tamamlatmadı eşim piyade üsteğmen tutmuyor maalesef bizi🙃