Kızlar merhaba taşınmak istediğiniz evi temizlerken kirinden pasından arındırıp o şekilde temizlik olmaz mı camlar kapılar içi dışı temizlenir en son eşyalar geldikten sonra da ince temizlik yapılır benim kafamda böyle vardı. Annemle gittik hortum götürmemi istemedi hortumla olmaz diye e cam balkon var hortum olmadan kovayla yarım yamalak temizlik yaptırdı her yer çamurlu duruyor neymiş tozu gitsin eve geçince yaparsınız niye tekrar tekrar uğraşayım yapmışken şöyle köpürte köpürte yıkamak varlen kovayla iki kere su döktü tozu gitti tamam. Ben yapıyım diyorum banada vermiyor camları küçük fırçayla içini dışını yıkattıracaktım ne gerek var dedi sadece dışını suyla temizledi sinir oldum. Her yer sade su ile temizlendi temizlik hastası olan ben gözlerim seyiriyor😂 akşam eşimle tekrar gideceğim işten gelince şööyle çamaşır suyunu dökecem kovaya her yeri fırçalayıp bir de hortumla missss camları da çekpas mıydı onunla bir temizlik iç dış tamam. Mutfak dolabının en üst kısmına tencere konuluyormuş orası tavanla arada çok mesafe var çıktım tezgaha uğraşa uğraşa temizledim en son bi streç film mis. Temizlik dediğin böyle olur ya bugun hiç bişey anlamadım desem yeri sen git eve ben yapayım diyorum aa yok sen yapamazsın anne temizlik hastası bana mı söylüyon bunları 🥲