sekizkasim Daha bir kere bile nemli çıkarmadı. Dünyanın en güzel icadı. Evdeki toz oranı o kadar azaldı ki kıyafetler havlulular makineden yumuşacık çıkıyor. Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik olur almanız kesinlikle tavsiye ediyorumm 🤗🫶
Feslo ogretmenanne2024 kullanan biri olarak söyleyebilirim ki şu an bozulsun kullanılmaz hale gelsin çıkar yeni almaya giderim.
gmz10 ogretmenanne2024 Bence kesinlikle olması gereken bir şey, bebiş kıyafetlerini hep kurutmaya atıyorum yoksa as kurut topla çok uzun sürüyor.
Beraninannesii ogretmenanne2024 Cam balkon kuzey cephe evim var kışın bir haftadan aşağı kurumuyordu aski yerim kısıtlıydı kokuyodu çamaşırlar başa sariyoduk bebek doğunca odalara sermeye başladık sonra görmeye gelenler oldu topla çamaşır ser çamaşır dedik bu böyle olmaz makine alalım iyiki de almisim 3 yıl olacak çok memnunum nemli kalmıyor Hoover kullanıyorum
ogretmenanne2024 Beraninannesii benimde evim caade üstü araba kamyon çok geçiyor seremoyorum mecbur odada kurutuyorum ama çocuk kıyafetleri zor oluyor minik minik 🫣😁😁
alperen-2023 merry776_ merhaba benimde çamaşır makinem Profilo sizinde ana yıkama suyunu alırken yumuşatıcı gözüne su doluyor mu
merry776_ alperen-2023 yok elhamdülillah öyle bir şey.Youtube bir araştırın yazın ilgili videolar olabilir
leblebiitozu ogretmenanne2024 fiyatları nasıl acaba çok mu ? benim çevreden alanlar çok çok övüyor çok gerekli diye asmayla ugrasmiyiruz diyolar çamaşırı
Kitsu ogretmenanne2024 Grundig de kullandım Hoover a geçtim şimdi. Hoover i daha çok sevdim sanki ama ikiside güzel
Canparcam_ ogretmenanne2024 Bende Profilo marka kurutma makinesi kullanıyorum çok çok memnunum camasir asma toplama gibi bir derdim yok hiç çekme küçülme vs yapmadı ayrıca program bittikten sonra hemen çıkarırsanız kirisma vs de olmuyor. Ben hassas ve ütü modunda kurutuyorum sabah yıkadıgim kıyafetleri birkaç saat sonra giyebiliyoruz 😀 Bu arada yeni aldığım kıyafetleri vs yıkamadan havalandırma programında dezenfekte edebiliyorum bence alın kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur :)
ogretmenanne2024 eymenku bebeğin kıyafetleri minik minik asmasi ayrı kurtumasi ayrı imkanım varken almak istiyorum açıkçası 😁
atabey777 ogretmenanne2024 almadan önce gereksiz derdim ama çocuk olduktan sonra aldım bende. Dedim kiii dünya varmış yok böyle bir rahatlık. Hemde evin pisliği azaldı her yerde tuy ucusmuyor. Hemde iki saatte çamaşırlar kuruyor şahane yani
ogretmenanne2024 atabey777 benim evim cadde üstü dışarı hiç asamiyorum içerde de çok zor kuruyor alicam galiba 😁