Kuzularinanasi cevriyeee hayir.ogretmenim.sinavlarda da gorev aliyorum.oyuzden biliyorum.top piercng dedgm gibi izin verilir ama digerleri yasaktir.giris belgesine bakmaniz lazim.ehliyet sinavinda gorev almadim ama osym sinavlari bu sekilde.o da aynidir diye dusunuyrm
Karanirem cevriyeee evet en yakın hastaneye gidip söktürttü sınava geç kaldı ama bizim zamanımızda meslek liselerinin geçişi vardı allahtan yerleşti 😅
Kuzularinanasi cevriyeee valla dedgm gibi en son bi gorevle karsimiza geldi kiz cikaramadi ustelik.sinavdan onceki gun taktirmis bile bile yani yasak cunku.cikaramadi sure de verdik lavaboya git ugras dedik bikac kisi denedi hatta polisler de.ama cikmadi haliyle giremedi sinava.cunku taşlı bi piercingti.
Kuzularinanasi cevriyeee malesef taşli ise almazlar net…yukarda yazmislar hastanede cikartilir belki deneyin sansinizi derim.yani kurallara gore yasak 1 kisinin gozunden kacsa diger gorevli gorup sizi almayabilir.bu riske de girilmez diye dusunuyrm.yine siz bilirsiniz.
Betulsark N kadar saçma benim alman ehliyetim var ilk kez duyuyorum böyle bir şey orda yoktu o tarz bir şey. Ama neden çıkartamıyorsun yeni olduğu için mi çünkü bendede var durmadan kendim takıp çıkarıyorum yoksa sıkıştığı için mi
cevriyeee Betulsark yok yeni değil 3 4 ay oluyor yok çıkaramadım valalhi cımbızla tutuyorum arkadaşını çevirmeye çalışıyorum olmadı
Aysun_01 cevriyeee yardım edecek biri varsa vida kısmını penseyle tutturup çıkarmayı deneyin sıkıntı çıkarabilirler bende böyle zor zekat çıkardım
lilanasi cevriyeee Şubat ayında girdim sınava alyans hariç hiçbir takı toka aksesuar kabul etmiyorlar girişte polisler arama yapiyor öyle alıyor. Belki polisin inisiyatifine kalır almak ama siz riske atmayın sabah cikartirmaya bakın derim. Sınava almazlar da ilk hakkin gider ekstara para ödemek zorunda kalırsın
Betulsark cevriyeee cımbızla olmaz o gamsız biri lazım acımadan çekip açacak ama öncesinde deligi nemlendirin içinde kuru yer kalmasın sonra bi küpe takın sınavdan önce çıkarıp sınavdan hemen sonra takin 3-4 aylıksa hızlı kapanır
leylaaksuu cevriyeee bende de tragus var kpss sınavına çıkar öyle gel dedi ablamla bi şekilde çıkarmıştık
Huma_kus34 cevriyeee bende yeni deldirmiştim 3.delik ağlaya sızlaya çıkarttım sonra kapandı çok sıra sokuyolar gerçekten
Tatlican iremaydmr Ben 10 yıl önce aldım ama sorular hemen hemen hep aynıdır çıkan sorulardan sadece 2 tane yapamamıştım Güzelce çalış ve korkma