akkurt Fenomenler bu evonos marka çamaşır parfümünü nasıl abartarak paylaşıyorlar ay şok oldum yemin ederim aldım her çeşidini sıfır koku yum*ş almıyorum artık boykot diye
[silindi] akkurt Fenomenlerin önerdiği şeyleri nasıl alabiliyorsunuz ya. Keriz gibi hissederim alsam. Keriz avlıyorlar çünkü
cakebabe akkurt asla infu övgüsüyle bir şey almam yapmayın sizde allah aşkına hepsi bi anda reklam giriyor en iyi ürünün bile beğenmeyeni çok olur bunların hepsi mı aymı ürüne bayılıp bitiyorlar antifenomenetkisi takip etmeni öneririm
akkurt maviev35 gerçekten öyleymiş merak ediyorum o kamerayı kapattıktan sonra bence tekrar yumuşatıcı koyuyorlar mı çünkü koku yok yani
akkurt 600 tl verdim kapağı açtığın zaman koku var fakat makineden sonra sıfır koku evi sarıyor ev çiçek bahçesi diye neler söylüyorlar
[silindi] akkurt ne yararlısı ya bosversenize dünyanın en iyi şeyini bile onerseler almam. Para kazandırmam asla onlara. Sizce onların boykot umurunda mı o ürünleri kendileri bile kullanmıyor.
pogacayanaginannesi akkurt fenomenlerin reklam yaptığı hiçbir şeyi almam hep fasafiso şeyleri abartıyorlar. Asla para kazandırmam onlara.
Huma_kus34 akkurt bıngo soft çamaşır şampuanı veya yumoşunu kullanın derim gerısı Fas’a fıso gerçekten fenaların övdugu hiç bırseyo almam almadımda ama gece bime bı yağ sökücü bırsey geldı çok övdüler alıyım dedım baya guzelmıs övduklerı kadar varmış dedım 😀😀😀
Asyaveannesi04 akkurt fenomenlerin çok çok övdüğü bir şeyi asla almam çevrem vs tavsiye etmedikten sonra insanlar nasıl güvenip alıp onlara para kazandırıyorlar hayret😅
sadecoffeee akkurt bir tanede leke çıkarıcı sprey var anında geçiriyor diye abaaartısız hepsi paylaştı dondurma lekesini bile çıkarmadı
aysegul_my sadecoffeee bende ondan almak istiyordum çıkarmadımı Cidden ama sıkıp yıkıyorlar canlı canlı nasıl oluyor