Smilebaby_ tabi ki gidin kalp doktoru vs baksin diger secenekleri eleyin bu cok onemli ama katilma nobetinden korkacak bir durum yok ilk yasadigimda kalbim agzimdan çıkacaktı bayildiginda, neyseki hamileyken boyle seyleri cok araştırmistim kalabildigim kadar sakin kaldim sonrasinda yasadigimizda artik hayat rutinine dondu bizim icin de tamam bayıldı birazdan uyanacak biliyorum diye rahattim. Bir de bu katilma krizlerinde cok tepki vermemek gerekiyor cunku cocuklar bunu bir yerden sonra kullanmaya baslayabiliyorlar dikkat cekmek icin. Sakin olun, onlemlerinizi alin bayilma aninda yan yatirmak ve guvene almak ve bayilmasi gecince cok panik bir halde degilde yine guvenli bir sarilma vermek gibi baska bir seye ihtiyac yok zaten. Esinize okutun yorumumu isterseniz baska bir saglik sorunu yoksa korkmaya gerek yok 🙏 bir de su uyariyi yapayim bazen yemek yerken olabiliyor o an mesela dilini isirip cani cok yanarsa acidan katiliyordu aglarken. Cok hizli bir sekilde 45 derecelik aciya getirip elimle agzindaki yemegi cikariyordum hemen bayilmadan once, cunku bayilma gerceklesince dislerini kitliyorlar biliyorsunuz, bir kere cok kotu parmagimi isirmisti kizim o anda cani sagolsun ama hatirlatmak istedim. Oyle bir mudahalede bulunacaksaniz panik yapmadan ama hizli bir sekilde parmaginizi cengel gibi yapip yemegi agizindan cikarmaniz yeterli. Umsrim kolay gecen bir surec olur🙏