sevimlipandacik Kızlar 1. yaşımızı kutlayacağız inşallah. Evde sade birşeyler yapacağım şimdilik 8 kişi olacağız çocuklar hariç artıp azaltabilir belki. Yapanlar menü olarak neler yaptı bir sürü şey var aklımda ama birbiriyle alakasız mi olur bilemedim. Birde bir gün önceden hazırlanabilen pratik güzel şeyler varsa öneri bekliyorum.
Eylul301023 sevimlipandacik biz yaprak sarma,poğaça,iki çeşit börek,mercimek köftesi,kurabiye bir iki şey daha vardı unuttum şimdi 😂 bir de pasta
binnur37 sevimlipandacik Sarma ( bir gün önce yaptık) Cupkek ( bir gün önceden yaptım) Mercimek köftesi Patatesli börek Poğaça Şehriye salatası ( küçük kaselere koymuştum) 15 kişiydik Pastamızda vardı
hazale966 sevimlipandacik ben sarma, mozaik kek, poğoça, makarna salatası yaptım. Birde pasta vardı. Tabi biz 35-40 kişiydik
sevimlipandacik ayisit elinize sağlık su böreğini asla beceremem diye düşünüyorum 😂 önceden hazırlayıp o gün fırına verebileceğim börek lazım bana pacanga uğraştırır iki çocuk var zorluyo beni
sevimlipandacik Eylul301023 teşekkürler o zaman benkm menüm de yeterlidir bitek sarma yok bende o beni zorlar mercimek köftesi patates salatası kıymalı börek poğaça havuç tarator hira tatlısı diye düşündüm bide hazır pasta
sevimlipandacik binnur37 teşekkür ederim sarma benim için zor görünüyor mercimek köftesi patates salatası poğaça kıymalı börek havuç tarator Hira tatlısı diye düşündüm ama bide pasta olacak hazır. Kurabiye çeşitlerini pek beceremiyorum o yüzden tatlı çeşidi sadece pasta var diye hira tatlısı düşündüm
binnur37 sevimlipandacik bence hira tatlısına gerek yok tabak çok kalabalık oldummu birbirine değiyor herşey tatlı olarak pasta yeterli bence ..
sevimlipandacik binnur37 pastayı küçük boy alıcaz bilemedim ki tatlı az olur gibi geldi bana kurabiye falan da yapmicam
seevika börek, kısır, makarna salatası, patates salatası gibi bir gün önceden hazırlayabileceğin şeyler çok iyi gider yanına mini pizzalar veya milföyden pratik şeyler de ekleyebilirsin fazla kasmadan seni yormayacak şeylere yönel derim
sevimlipandacik seevika teşekkür ederim canım börek poğaça mercimek köftesi patates salatası Hira tatlısı havuç tarator düşünüyorum bide pasta uyumlu mu sence
sevimlipandacik hazale966 teşekkür ederim elinize sağlık o kadar kişiye de sarma sarmak yorucu olmuştur biraz biz en fazla on kişi oluruz 3-4 de çocuk olur
sevimlipandacik dayes teşekkür ederim patates salatası yapacağım kurabiye hiç beceremiyorum yaprak da iki çocukla saramam 😂 mercimek köftesi havuç tarator poğaça börek Hira tatlısı havuç tarator bunlara karar verdim birde pasta olacak 💕
dayes sevimlipandacik Ay ben de kurabiyeyi hazır almıştım uğraşamazdım 😂 patatesleri mini tart olarak da yapabilirsiniz farklı olsun derseniz aklıma yeni geldi
clearqueen sevimlipandacik kuzum valla benim cevremde arkadaslar hep iç hazırlayip pide yaptirdi hem kolay hem doyurucu oluyor bide pasta var yeter
sevimlipandacik dayes patates ezme çanak gibi yapıyorlar ya ondan yapcam kurabiye hazır aldım birkaç kere bende beceremiyorum ama onu da yemediler kurabiyeler sofraya geldiği gibi duruyodu 😂