selambengeldim tospikannesi_ ben kullanıyorum ve ilk kullanımda hem ışıkları patları hem çakmakları çatmaya başladı hemde fırını eşit pişirmiyor. Karşı komşumda da aynısı var o gayet memnun. Elektronik eşyalar şans işi bence
biimiyomyardimet tospikannesi_ kayınvalidem aldı benim fırını baya kötü ya o kadar ağır ve geç pişiriyor ki ☹️ memnun olanlar var neye göre bilmiyorum da
ogulluana tospikannesi_ turbosunu bilmiyorum ama şu an kumtel ankastre seti kullanıyorum gayet başarılı
mondecaidensecmeler tospikannesi_ kullanıyorum canım 4 yıl oluyor. Normalde güzel ama Ocak düğmeleri arada tutukluluk yapıyor ve daha önce kekleri çok güzel pisiriyordu şimdi ortasını çiğ birakiyor
merveee12 Benim annem kullanıyordu hiç memnun kalmadı sonrasında sattı. Ama memnun olanları da duymuştum
tospikannesi_ merveee12 ay aldım bende dün ama sonra buraya sormak aklıma geldi inşallah memnun kalırım yoksa oturup ağlıycam zaten çok iyi birşey beklemiyorum çünkü gidişte beko arçelik vs almıyorum ama uzun süre de gitsin istiyorum evlenirken evimi profilo dizdim hep bütün beyaz eşyalarımı taş gibi 5 yıllık evliyim ama kiradayım şuan oturduğum ev eski biraz buraya gelince malesef fırının ışığı patladığında alt üst ayar gitti şimdide bir çalışıp bir duruyor . Ocak kendi kendine çakmak gitti vs. Yani firmaya sorduk 2 bini bulur dedi yapılması artık bimde set halinde 9 bine sıfır almayı tercih ettim
tospikannesi_ selambengeldim ay deme deme 🥹 ay aldım bende dün ama sonra buraya sormak aklıma geldi inşallah memnun kalırım yoksa oturup ağlıycam zaten çok iyi birşey beklemiyorum çünkü gidişte beko arçelik vs almıyorum ama uzun süre de gitsin istiyorum evlenirken evimi profilo dizdim hep bütün beyaz eşyalarımı taş gibi 5 yıllık evliyim ama kiradayım şuan oturduğum ev eski biraz buraya gelince malesef fırının ışığı patladığında alt üst ayar gitti şimdide bir çalışıp bir duruyor . Ocak kendi kendine çakmak gitti vs. Yani firmaya sorduk 2 bini bulur dedi yapılması artık bimde set halinde 9 bine sıfır almayı tercih ettim
tospikannesi_ biimiyomyardimet ya deme ay aldım bende dün ama sonra buraya sormak aklıma geldi inşallah memnun kalırım yoksa oturup ağlıycam zaten çok iyi birşey beklemiyorum çünkü gidişte beko arçelik vs almıyorum ama uzun süre de gitsin istiyorum evlenirken evimi profilo dizdim hep bütün beyaz eşyalarımı taş gibi 5 yıllık evliyim ama kiradayım şuan oturduğum ev eski biraz buraya gelince malesef fırının ışığı patladığında alt üst ayar gitti şimdide bir çalışıp bir duruyor . Ocak kendi kendine çakmak gitti vs. Yani firmaya sorduk 2 bini bulur dedi yapılması artık bimde set halinde 9 bine sıfır almayı tercih ettim
biimiyomyardimet tospikannesi_ beyaz eşya biraz şans işi inşallah memnun kalırsınız gülerek kullanın şimdiden 🤍
gozdeee44 Annem kullanıyordu bir yıl içinde çakmakları bozuldu, fırını güzel pişirmemeye başladı sadece davlumbaz kaldı onu kullanıyor Ocak ve fırın çöp oldu Beko aldık şu an baya memnun
tospikannesi_ gozdeee44 bekoyu bende alsam bende memnun kalırım kuzum çok iyi marka zaten şuan o kadar iyi bir marka alamayacağım için bunu sordum
tospikannesi_ mondecaidensecmeler ocakta sorun yaşadın mı peki kuzum? Yani galiba şans işi kötü düşünmek istemiyorum evlenirken tüm eşyam profiloydu 5 yıldır çok memnunum ama malesef fırın ve ocak gitti biraz elektriksel sorun da vardı tabi ama ocağından memnun değildim fırınından memnundum ya bunları yaptıracağktık yada yeni alacaktık yeni almak daha mantıklı geldi ama sırf uygun diye aldık yani beko arçelik vs alma imkanım yoktu şuan
tospikannesi_ 16momm ayy sonunda güzel yorum duydum oturup ağlayacaktım 🥹 özellikle ocak ile ilgili şikayet gelmiş bu yorum sevindirdi
16momm tospikannesi_ fırınım da luxell 2.5 yıl oldu o da ondan da memnunum luxell kumtel aynı firma zaten biliyorsundur
tospikannesi_ 16momm maşallah 🤣 ya çakmaklık yerleri bozuluyor deniyor ama sanırım biraz kullanımla da alakalı hassas olduğu için temizlik yaparmış ocağa kaçırırsan genelde bozuluyorlar ama bilmiyorum sanırım şans işi ben tüm aletlerimden çok memnunum 5 yıldır kullanıyorum ama fırın ve ocağın gitti üstelik fırından çok memnundum biraz oturduğum binadaki elektriksel sıkıntıdan kaynaklıydı ama yinede dayanmadı inşallah bundan memnun kalırım
tospikannesi_ damlaozzz ayyy çok şükür güzel yorum geldi bende beyazını aldım set halinde umarım memnun kalırım kullanımlada alakalı olduğunu düşünüyorum alanlar ocaktan memnun kalmamış çıt çıtları çakmak yerleri bozulmuş temizlerken dikkat istiyor yoksa su yemek kaçınca bozulabiliyor birazda şans işi sanırım