gecekusu_- dayes 1 yaşındayken ayıcık almıştım uyku arkadaşı olsun diye yüzüne bakmamıştı şu 3 aydır elinden düşürmüyor onsuz uyumuyor 😃
dayes gecekusu_- uyku arkadaşı edinemedik biz bir türlü ya elini yanağıma koyuyor uyku arkadaşı benim 😂
dayes SiprayiL Aayy içimde NELER YAŞADIIINN YAAA diyen seda sayan yankılandı. Bıraktı çok şükür darısı başınıza
balli_cilek dayes ay 22 buçuk aylığız küçük beyaz bi ayıcığı var kuzeni vermişti yavrum ayı diyemedi ada dedi hayvanın adı ada kaldı şimdi dışarı çıkarken yemek yerken Ada’da bizimle. 🤦🏻♀️💚😂
dayes yasssssee siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz tabii ama uzmana sormak aklıma gelmedi bana normal geliyor çünkü
dayes SuMisalii köşeye çekilip dakikalarca kokluyor sonra aa şaşırdım ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi, duygusal olarak bağ kurmuş demek ki 🌸
dayes Dedektifgadget Ay kedi deyince kızımın bir de kedili kolyesi var 2 yaşında hanımefendi her sabah kalkar kalkmaz kolyesini takar 😂😂
gecekusu_- dayes 😃😃 bizde öyleydik şimdi 2 yaşında geçen sene aldığım oyuncağın yüzüne daha yeni baktı siz düşünün nasıl bir uyku arkadaşı olduğumu 😂😂