merilla1 siladogan onları hayatada hazırlamamiz gerekiyor sürekli pamuk içinde büyütürsek yetiskin birey olduklarinda çok zorlanirlar. Çocuk yetiştirmek tamamen ipte yürümek gibi. Hem yurumelisin hem dusmemelisin..
merilla1 mer_ann sosyalleşmesi gerekir, alabildiğimiz tüm önlemleri alıp Allaha emanet edicez yavrularımızı. Kameralı kresler var mi bilmiyorum ama iyi bi çözüm olabilir. İstediğiniz zaman açıp bakabilirsiniz tarzda.
LezizeNine yakisiklinin_annesi o kadar haklısın ki. Yavrularımızı eziyet şiddet görsünler diye getirmiyoruz bu dünyaya eğer bi gün bunlara maruz kalırsa yavrularımız Allah onlara el kaldıran kötü söz söyleyen eziyet eden kim olursa olsun bin belasını versin
yakisiklinin_annesi LezizeNine ah şu baştakiler ALLAH Azze ve Celle düzenlerini yerin dibine geçirsin
LezizeNine bittercikolata__ amin canım Allah korusun. Benim kuzenim de dini kreşe vermişti ordaki ablaları çok güzel ilgileniyorlardı hem okul öncesi eğitim alıyordu hem de bi dolu dua öğrenmişti. Allahın izniyle bişey olmayacaktır her gün ayetel kürsi oku üfle götürmeden Rabbim yardımcınız olsun senin yavrun benim yavrum da dahil tüm evlatların
bittercikolata__ LezizeNine aminn aminn aynen araştırıyorum arkadaşım kızını gönderdi oraya gondericem Allah izin verirse