Busraa6842 Merhaba arkadşalar 5 aylık oplum var doğduğu günden beri hem kolik hemde aşırı gazlı sürekki ağlıyor uyumuyor hiç. Sizce aguline şurup mu, nurse harveys colex şurupmu yoksa vicol şurupmu daha etkili ..??
Emine7 Busraa6842 vala bnde okdr damla kullandm en son metsil diye bi damla var onu aldm ve bebegim rahatladı damlayı vermeyle ve suan gaz skntısı yasamıyo kendısı bıle cıkartıyo cok sukur. Ben cok memnun kaldm.
Baharoyku Busraa6842 canim bizde 3 aylık olduk kolik bebeğim cok cektim biogaia damla kullandık cok şükür bitti gazımız bizim ama her bebek de tabi farklı damlalar fayda ediyor
Nurtupu Şuruplar ilaçlar faydasız. Benim en çok fayda gördüğüm ve doktorumuzun da yazılı olarak bana tavsiye ettiği; 1 su bardağı kaynayan suya bir çay kaşığı kimyon atıp demledikten sonra çocuğa içirmek gerçekten çok çok faydalı. Tamamını değil tabiki bebeğiniz büyükmüş 1 -2 tatlı kaşığı verebilirsiniz. Anında rahatlatıyor
Gzd12 Emine7 bende kullanıyorum uc ogun ama azaltayim dedm ve cok huzursuz bebegim. Siz kac ogun veriyorsunuz ne zamandir kullaniyorsunuz acaba
Busraa6842 @Nurtupu denemiştim kimyonu ama oda etki etmedi. Aşırı derece huzursuz ve sürekli ağlıyor uyku gece gündüz toplam 2 saat
Yorgunanne1 Busraa6842 rectalaz gam damlası kullanıyorm rahatlatıyor gerçektn ama bikaç gndür su içemedim afedersn kabız oldm bebiş hemen etkilendi. Buarada annrm beni hindistan cevizi, yer cevizide deniyormuş onnla büytmş o çok rahatlatıyor hemde beslryiciydi kızım dedi onuda aldırıyorm 🙈herşeyi deniyorm yeterki ağrısı olmasn😥
fatmadefne Busraa6842 benim kizimda kolikti metsil kullandik fayda etmedi sonra doktorumuz maflor damla var onu verdi rahatlatti. Ama sen yinede bir doktoruna daniş derim..
Cnsmrt Biogaia kullandık biz . Onu denediniz mi ? İçinde canlı organizmalar bulunduran bir damla , içeriğide oldukça temiz.
bimohr1406 Cnsmrt ben kullanıyorum baya işe yarıyor geceden geceye 5 damla gazsız bir bebek oh süper 😊
Yorgunanne1 Ruzgarsmomm canım yer cevizide deniyormuş bildğn dşı yeşil cevizmş annem içini kazıyp suyla karıştırıp içirirdm dedi dur int bulayam
Ebruea Yorgunanne1 muskat mı acaba o söylediğiniz. Gaz için bana yemeklerime rendelemem söylenmişti de
Alya_sare Busraa6842 bende cok yorgunm doktrumz colinox diye bir damla önerdi kolik bebekler içinmiş ama bize iyi gelmedi belki.size faydası olur