muzafferinannesi Merhaba bebeğim için joie sansa model ana kucağı aldım e bebek indiriminden fakat aklım daha hesaplı olmasına rağmen Serina da kalmıştı ve bebeğim içinde uyumuyor hoşuma gitmedi iade edip Serina almalı mıyım sizce yoksa bu sevdadan vazmıgeçmeliyim?
Elizbkrc muzafferinannesi bilgim yok postun üstte kalsın diye yazıyorum 💕diğer markayı bilmiyorum ama joie bebek arabası puset ve mama sandalyesi kullanıyorum çok kaliteli hepsinden memnun kaldım sadece bunu söyleyebilirim 💕
Acemianne22 muzafferinannesi bende de sansa var boşuna para kızım içinde 5 dakika bile durmuyor Serina arkadaşımda vardı onda da durmadı sürekli aktif olmak istiyor. Keşke manuel sallanan uygun fiyatlı ana kucağı alsaydım 😞
Seker_serbet1 muzafferinannesi serina aldım kızım içinde uyumadığını geç 5 dk yatmadı bile ki ilk doğdugunda kolik rahat uyur diye almıştım, iade edebilirsen et nasıl olsa lazım olacak mama sandalyesi vs alırsın
Kubraatlas muzafferinannesi bebeğiniz kaç aylık bende öyle düşünmüştüm ama 3-3,5 aylıkken öyle güzel severek oynadı ki içinde ilk zamanlar korkmuştu bende sansa var şuan bebeğim 7 aylık hala kullanıyorum mama yediriyorum sallanıyor çok güzel bence biraz daha deneyin ilk zamanlar bebekler korkuyor yavaş yavaş koyun alışıp içinde bile uyur 🥰
muzafferinannesi Acemianne22 bende Manuel sallanan da var içinde durmayınca elektrikli deneyelim dedik ama sanırım sonu hüsran yorumlarda sansa daha iyi falan yazınca oradakiler de 4moms a da benziyor 8 falan çiziyor daha güzel dediler bende aldım 🤦♀️🙆♀️
muzafferinannesi Seker_serbet1 çok kararsız kaldım vallahi evet mağaza ile görüştük iade şansı da varmış mama veya diğer giderler için kullanırız da ben de istiyorum ki içinde oyalansın oynasın mutlu olsun uyusun ama yok 🤦♀️
muzafferinannesi Kubraatlas ya inşallah benim de öyle olur diyeceğim ama aklım Serina da kaldı neden bilmiyorum ama 🙈ne mutlu size çok sevindim adınıza herhalde biraz sabır gerektiriyor
Tuba muzafferinannesi Sansa nasıl bilmiyorum ama ben oğlumda serina kullandım gönül rahatlığı ile tavsiye ederim, 9kiloya kadar kullanılıyor🥰 1 haftalıkken koymuştum bile içine ve sallana sallana uyuyordu. Şuan ikinciye hamileyim ve ona da kullanacağım inşallah.
muzafferinannesi Tuba teşekkür ederim sanırım bende serinayı deneyeceğim sonra da bu sevdadan vazgeçeceğim
Acemianne22 muzafferinannesi yok ya hiç bir işe yaramıyor Hele hareketliyse hiç durmuyor benim kızım çok hareketli yerde bile 5 saniye durmuyor peşimden döne döne geziyor
Seker_serbet1 muzafferinannesi inşallah istediğin olur uyur, benim ki salonda dekor niyetine duruyor 😂
alisanindunyasi muzafferinannesi ben aylarca serina kullandim bence cok daha kullanisli ve daha uygun bebegim 7 aylik oldugunda sattim yeni gibiydi 500 liraya verdim ikinci cocugum olsa yine serina alirim tepe tepe kullandik cok memnun kaldim elim ayagim gibiydi canim Serina m 🤣