Sonsuz18 limoncicegimFO keke kendiniz mi yaptınız 3 katlı mı Bir de dışını pastacı kremasıyla mı sıvadın çok güzel olmuş
KayraVeAnnesi_06 Sonsuz18 Bende evde pasta yapanlardanım , bunlar benim yaptığım pastalar örnek olması açısından paylaştım . İlk olarak şunu söyleyim malzeme çok önemli elinizde malzemeniz olsun istediğiniz herşeyi yaparsınız . Onun dışında bol bol video izleyin pasta yapım aşamaları özellikle size aşırı yardımcı olur ben oğlumun pastalarıyla başladım ilk , izledikçe ve yaptıkça aşırı keyif aldığım birşeye dönüştü . Şuan için eğitim almadığından çevreme yapıyorum profesyonel olarak yapmıyorum . Size tavsiyem kekide dahil siz yapın kelepçeli ayarlanabilir kalıplar var onlardan edinin, döner standlar var ondan alın kaplarken döndürerek yaptığınızda pürüzsüz oluyor . Ben içine pastacı kreması yapıyorum dışına krem şanti kullanıyorum . Yine sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum .
Sonsuz18 KayraVeAnnesi_06 krem şanti markası önemli mi bide biraz katı mı bırakıyorsunuz çok iyi olmuş yaa aşırı bayıldım kaç katlı yapıyorsunuz arasına ne koyuyorsunuz konsept pembe çilekli puding ve çilek koysam araya üstüne orman meyveli krem şantiyle sıvasam mantıklı mı kaç paket krem şanti ne kadar sütle çırpıyorsunuz markası önemlimi
Cennet70 KayraVeAnnesi_06 maşallah barik Allah çok güzel hepsi elinize sağlık keşke yakın olsak abahahah 🤣❤️
Sonsuz18 Motherqueen_ Çok teşekkürler yani krem şanti ile en dışını sıvayın diyorsunuz Ben de pastacı kreması daha iyi olur sanıyordum keki evde denedim bir kere ama çok ince oldu ve yamuk oldu bir tarafı fazla şişti riske atmak istemiyorum aslında Bir de arasını muhallebi yapıyorlar pastacı kreması mı daha iyi olur diyorsunuz
Tansukiz Sonsuz18 ben çok yaptım ya hazır pandispanya içine pastacı kreması dış kaplamasına krem şanti kullanın. İçine genelde muz çilek damla çikolata vb artık ne bulduysam onlardan koyarım üste de bolca krem şanti sürerim. Renkli olsun istiyorsanız gıda boyasını krem şanti ile karıştırabilirsiniz. Spatula evet önemli bol krem şanti kaplayıp spatula ile en fazla 2 sefer düzeltme yapın yoksa sıyırır keke ulaşır. Baktınız tam pürüzsüz görünüm elde edemiyorsanız bu yumurta sürmek için olan fırçalar var ya poaça üzerine kullandığımız, onunla tam tur dönderin çok şık oluyor. Üst süslemesi de size ait zaten canınız nasıl isterse artık.
Sonsuz18 Tansukiz arasına ne koyuyorsunuz konsept pembe çilekli puding ve çilek koysam araya üstüne orman meyveli krem şantiyle sıvasam mantıklı mı yoksa pastacı kreması mı dediğiniz gibibide 3 lü pansispanya 2 li var hangisi mantıklı kaç paket krem şanti ne kadar sütle çırpıyorsunuz markası önemlimi
Sonsuz18 Beyzaveduru arasına ne koyuyorsunuz konsept pembe çilekli puding ve çilek koysam araya üstüne orman meyveli krem şantiyle sıvasam mantıklı mı bide 3 lü pansispanya 2 li var hangisi mantıklı
Beyzaveduru Sonsuz18 keki çilekli sütle ıslatın. Pastacı kreması yapın araya. Araya çilek koyabşlriniz. Pasta kelepçeli kalıbınız uzunsa 3 lü olur yoksa 2 Li yapın
Sonsuz18 tubiiik_ ya bayıldım Gerçekten Peki en son dışını krem şanti mi krema ile mi ilk pastayı yapabilsem çok iyi bir de siz 3 katlı mı kullanıyorsunuz 2 katlı mı pandispanyayı konsept pembe çilekli puding ve çilek koysam araya üstüne orman meyveli krem şantiyle sıvasam mantıklı mı
tubiiik_ Sonsuz18 ben pasta kreması kullandım krem santi kullanmıyorum pudıng hiç demenedim oyuzden bısı diyemem pandispanyayı 3 katşı yapıyorum taban orta ust kat olarak
KayraVeAnnesi_06 Sonsuz18 İlk olarak pastayı 3 katlı yapıyorum , içerisine pastacı kreması yapıyorum pudingle hiç yapmadım ama daha cıvık kıvamlı olduğu için olmaz diye düşünüyorum Kremşanti markası dr oetker kullanıyorum kesinlikle bu marka Ben kaplama yani sıvama yaparken sıvı kremayla kremşantiyi çırpıyorum kıvamı baya koyu oluyor daha sonra sütle azar azar açarak sıvayabileceğim kıvamı kendim ayarlıyorum.birde dolapta bekletmiyorum o zaman karlanma oluyor görüntüsünde ne zaman kullanacaksam o an yapıyorum
Sonsuz18 Beyzaveduru Çok teşekkürler bu da mantıklı öyle yaparım o zaman uzun değil kelepçeli kalıbım Bir de kalıp olmadan direkt yapmayı düşünüyorum krem şanti markası önemli mi peki orman meyveli olır mu
Tansukiz Sonsuz18 ay çok geç gördüm kusura bakma. Renkli olsun istiyorsan krem şantiye gıda boyası kat krem şantiyle sadece dışını kapla bi paket yetiyor bana ben 3 katlı yaparım genelde yüksek görünsün diye arasına da meyve olarak muz tercih ediyorum çilekler daha tam tatlı olmadığı için ekşi tat veriyor riske gerek yok valla içi sadece pastacı kreması muz dışı krem şanti. Üst süslemesi de bilemedim renkli meyveler genelde akıyor kayıyor ben sade yazılı ya da yine krem şanti ile şekillendirmeyi seviyorum
Beyzaveduru Sonsuz18 kalıpla yapın ne olur ne olmaz çünkü aradaki krema beklerken akabilir. Donana kadar içinde dursun tam kesecekken çıkarırsınız. Orman meyveli olur pembe olur krema. Süsleme için şeker hamuru alıp pembe kaplayabilirsiniz daha kolay oluyor
kanalizzze59 Sonsuz18 ben evde yaptım bi tık yamuldu ama hiç belli olmadı ve tadı harikaydı tekrar istediler fakat dilim kalmamıştı iki katlı yapmıştım hazır kekten ve pasta kreması kullandım içine muz ve çilek Zaten bembeyaz olcaktı dışınıda ful krem şanti beyaz yaptım
Sonsuz18 tubiiik_ anladım Yani arasına da üstüne de pasta kreması mı sürüyorsunuz 2 paket mi yetiyor peki