Darkness66 Babakaderimizbuymus allahim 5 yasinda hala böyle olduğunu düşünüyorum da huniyi takar gezerim artık. Tahammülüm eksilerde. Aglama sesi duymaktan asiri bunaldim. Allah komsularima da sabir versin ve razi olsun. Bu kadar aglamaya hala bizi sikayet etmediler.
coldplayy Darkness66 Ağlamayı pekiştirmiş olabilir misiniz? Yani ağlayınca istediklerini yaptırmış-yaptırıyor olabilir mi? Çocuklar düşündüğümüzden çok çok daha akıllılar.
Darkness66 coldplayy yok bunun üzerine cok çalışıyorum. Ağladığı için hicbir sey yapmam hatta bu olumsuz yönde etkiliyor. Bu sefer yapmadığım için aglama süresi uzuyor ve şiddeti artıyor.
coldplayy Darkness66 Kreşini seviyor mu peki, memnun mu? Ordaki öğretmenleriyle görüştünüz mü? Kardeşi var mı?
Darkness66 coldplayy görüştüm okul psikologuyla da konuştum. Uyumlu, sakin, eğlenceli diyorlar.. Okuluna severek gidiyor
Ladimaki Darkness66 emin olun geçici süreç. Bir ben birde Allah bilir ne çektiğimi. 4 4 buçuk yaşında bu ağlamayı bırakıcak sabret. 🌸
Darkness66 Ladimaki ay inşallah en azından tünelin sonunun ışık olabileceğini bilmek bile insani rahatlatıyor
zuhalsebu Darkness66 benim kızım da 2,5 yaşında ve bir süredir bunu yapıyor bize inşallah geçicidir 😓