Themom_ hfshmzhnzll Peros - Sarı, kırmızı ve mor❤️❤️❤️ Vernel - Taze gül ve lavanta❤️ Yumoş - Lotus,şakayık, hanımeli ve lilyum❤️❤️ Bunlar inanılmaz kalıcı ve buram buram kokan yumuşatıcılar ben son 15 dk kala koyuyorum baya kalıcı oluyor.
sadecesenmelek hfshmzhnzll bence perdelere yumuşatıcı kullanma aşırı koku oluyor evde resmen yumuşatıcıyı soluyorsun içine. Birde durdukça yumurta gbi kokuyor perde. Ben sadece omo beyazlar ile yıkar asarım mis gbi yeter yanı. Çamaşr için yumoş mavi çok kalıcı yarım kapak koyuyorum yine de mis gibi kokuyor. Bingo üstünde bebek olan yumuşatıcı var beyaz renk o da çok güzel kokuyor. Birde abc pembe renk oda mis gbi kokuyor.
KayraVeAnnesi_06 hfshmzhnzll Yumoşun üstüne ben yumuşatıcı tanımam yıllardır kullanıyorum benim salonum misafirden misafire açılır öyle söyleyim , aylarca perdelerimdeki koku gitmiyor koyafetler öyle az birşey kullanmama rağmen parfüm gibi kalıyor herkes soruyor Yumoş da da lilyum yada lotus kullanıyorum aşırı güzel
hfshmzhnzll KayraVeAnnesi_06 teşekkür ederim canım peros yada yumoş alacağım ikiside çok beğenilmiş 😊
aybarsgokturk hfshmzhnzll tek önerim doa lilyum lotus olan aşırı güzel ve öyle kalıcı ki elbiseler harika kokuyor bingo kırmızı olanı kullandım memnun kalmadım ben