Asumanttt Merhaba tecrübeli anneler fikrinizi almak istiyorum kızıma artık bu yaz kullanmak için bisiklet ya da scooter alacağız. Sizce Globber bisiklet mi bakmalıyım yoksa Scoot and ride scooter mı? Yasına hangisi uygun? Fikirlerinizi bekliyorum
Aaayyssee Asumanttt normal klâsik scooter aldık iki yaş kızıma hemen sürmeyi öğrendi seviyor kendi sürüyor dışarıda parkta vs de kendiniz sürmek bı yerlere gitmek için diyorsanız onu bilemiyorum
Busraaa92 Asumanttt bizde doona bisiklet var çok memnunuz 2 yaşla beraber 3 tekerlekliye geçeceğiz şimdi
elbay53 Ben de kenarda bekleyeyim..bir bucuk yaşında kızıma scoot and rıde alıp almama arası gıdıp geliyorum
maygirl Asumanttt 1 ay snra kizım 2 yasina girecek bisikletw gonullu degil pedal cewrme ksmını sewmedi scot. Daha cok ilgisini cekti. Onu kullaniyoruz.birde akülü arabasni sewiyor ama cocugunuzn dinamk yapsini daha iyi blirsniz siz bisiklete pedallarni tam kavrayablirmi vs die.scot. daha cekici geliyor 2 yaşa
maygirl Asumanttt her cocugun dinamigi farkli siz daha iyi blirsniz kndi cocugunuzu bize bisklet uymadi scot. Kullandi cok sewdi.sizn cocugunuzda hangisine egikm war denettirdiniz ki hic?
gzmm4738485 Asumanttt glober var bende sahile oraya buraya giderken çok iyi oluyor scooter aldım daha yeni 21 aylık süremiyor henüz ama scoot and ride sizin için daha iyi olacaktır bence hem oturup sürer hem ayakta
gzmm4738485 Asumanttt ben olsam scoot and Ride alırdım glober hem pahalı hemde bebeğiniz büyümüş gerek yok bence
Asumanttt gzmm4738485 anladım o zaman büyüyen bebekler scooter daha mı fazla seviyor bilmediğim için soruyorum 😅 seneye de normal 3-6 yaş bisikleti almak iyi fikir gibi o zaman
gzmm4738485 Asumanttt yani şöyle söyleyeyim glober sahile avmye oraya buraya giderken iyi oluyor fakat çok şart da değil bence ama scooter herkeste görüyorlar bende o yüzden aldım glober parka götürsem de oyalanabiliceği birşey değil ama scoot and ride hem oturarak sürer hemde öğrenince ayakta sürer bence bunu almak daha mantıklı ben şuan alıyor olsam sadece onu alırım her çocukta var istiyorlar görünce :(