Newmother07 Melekhnm çok iyi maşallah benim hedefim 68 70 arası 175 boyum çok zayıf olmak istemiyorum boyuma göre ideal istediğim kilo siz nasıl verdiniz neler yaptınız
Melekhnm Newmother07 1.60 boyum Benim 59 olsam kafi size 70 çok iui , günde 2 öğün beslendim bazen 4 baze 6 dan sonra hiçbir şey yemedim yürüyorum günlük 1 saat , karbonhidrat yok
Newmother07 Honki_Ponki çok kilon yokmuş ki seninn istedigim kilonun daha altında kilon 🥹 ama herkes görünmek istedigi kiloya kadar zayıflayabilir elbette , umarım başarırız 💞
Newmother07 Hemdem__ çok güzel hiç bırakmayın insanın verdikçe veresi geliyor 8 kilo verdim 1 ayda hala devam ediyorum 💖
Newmother07 Neslihannnnnnn umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız sporda önemli siz bu işin içindesiniz çok daha rahat ilerlersiniz 💞
Neslihannnnnnn Newmother07 yaptığım şey şu 18:00 a kadar serbest herşey 18:00 den sonra katı formda herhangi birşey tüketmek yasak ne olursa olsun mümkünse 22:00 de uyumak karbonhidrat yasak
canimkendim motherthea merhaba, bu diyet nasıl oluyor bilgi verir misiniz yaa 😔 bende acil vermek istiyorum çok fazla
Gul-42 Newmother07 suan dıyetteyım 4. Gunum yarın 65 kıloyum aslında 63 ıdım ama tartıda 65 gorunce baslarım tekrar😃aralıklı oruc yaptım ıkı gun tek ogun beslendım 3. Gun ıkı ogun beslendım yarında ıkı ogun cuma gunu tek ogun vucudumu şokluyorum
humanisa Neslihannnnnnn ayy bende bu tarzda beslenmek istiyorum sizce gidermi ya 6 ya kadar yemek tükettirim 6 dan sonra bol su ve artı Leslie bayrama kadar yapmayı düşünüyorum
Neslihannnnnnn humanisa ben dün başladım bakalım bugün sabah pilatesimi de yaptım 1 hafta denemeden zarar gelmez akşam yememek için 22 de uyudum
kizinaasikbiranne Newmother07 doğuma giderken 89 kiloydum kızım 27 aylık şu an 82 kiloyum diyetteyim spor yapıyorum düzenli 😊 yaşım 30 diyelim 🙈