Eylulzeynep8 Az önce ne okudum ben Çam ve sakura şehir hastanesinde 9 yaşındaki engeli kiz yoğun bakimdayken istismara uğramış soruşturma açılmış. Dikkatli bir doktor tarafından ortaya çıkarılmış susmadigi için Allah ondan razı olsun diğerlerinin belasını versin ! Evimiz yakın diye sürekli oraya gidip geliriz devletin hastanesinde yoğun bakımda bile güven yok. Gerçekten deprem olsun da yıkılsın. Hemde özel bir çocuk 😔
selamunkavlen Eylulzeynep8 Allah belasını versin 9 yaşında bir çocuk ya 😔 nasıl gözü dönüyor nasıl bir sapkınlık hadi bu kadar aşağılık pisliksin hiç mi yakalanırım diye de korkmuyor o hastanede çalışan kaç tane personel var . Bu pisliği yapan kim yada kaç kişi 😢 orada olanların haberi olmaması imkansız bu çocuk illaki bağırmamışmıdr yavrum benim 😢😢😢 böylelerin cezasını anne babalar kesmeli 😒
MoonCrystal Eylulzeynep8 deprem olsun da yıkılsın Her şey tamamda su cümleye hiç gerek yoktu . Yapan kişiye saydirin lütfen genel bir beddua ne kadar doğru ?
papatyagibi Eylulzeynep8 Gerçekten deprem olsun da yıkılsın. Ahlaksızın teki yüzünden istanbul ve cevre sehirlerinde yasayan milyonlarca insanın sucu ne. Bu nasıl dua ya?
semosderler Allahım sen koru yarabbim neler oluyor böyle ya , Aklım almıyor , bu insanlar ne yiyor ne içiyorda böyle kansız oluyorlar
Eylulzeynep8 selamunkavlen kiz hem zihinsel hemde bedensel engelliymis zatürree dolayı da uyutulluyormus bunlari bilen serefsiz biri yapmıştır
melikekesim MoonCrystal bende o son söze takıldım bir pislik yüzünden suçsuz insanlarada beddua etmek hiçte adil değil
Meri-Mel Eylulzeynep8 Allah ıslah eylesin, Rabbim bin belalarını versin böyle pislik mahluklarin 🥺 Ama öyle neden dediniz deprem olsa Rabbim korusun da çok arkadaşımız var suçsuz günahsız öyle demeyin ya
Eylulzeynep8 Meri-Mel sinirden yazdim şimdi silemiyorum da Allah korusun tabi bu şerefsizlere birsey olmuyor
cevriyeee Eylulzeynep8 yıllar önce teyzem çok ünlü bir hastanede yoğun bakımda tacize uğradı hasta bakıcı tarafından maleaef böyle şeyler yaşanıyor çok acı…
OLaaBalito_ Eylulzeynep8 diyecek söz yok Rabbime havale ediyorum inim inim inlesin bir damla suya muht@ç olsun p.ç kuruları 😡😡
papatyagibi Eylulzeynep8 Yasanan rezillik igrenc. Agız bozmalık olay tam Allah belalarını versin Ama istanbulda olan birisi olarak bu aralar tetikte yasıyoruz. Dolayısıyla takıldım haliyle
Meri-Mel Eylulzeynep8 Anladım canım, Rabbim ıslah etsin iyice azgınlık yaygın oldu el kadar çocuğa bunu nasıl reva görüyor pislik adiler 😞🥺
Meri-Mel Eylulzeynep8 Anladım canım, Rabbim ıslah etsin iyice azgınlık yaygın oldu el kadar çocuğa bunu nasıl reva görüyor pislik adiler 😞🥺