coldplayy
coldplayy
Benim kızım 17 18 saat hiç uyumuyor uyuduğu sadece 4 5 saat oda yetmiyor sürekli ağlıyor yorulma da enerjiside bitse oturduğu yerde uyuyakalmıyor. Uykuya vücudu bebekliginden beri çok dirençli 6 aylıkkende birden bire epilepsi olduğunu öğrendik ilaç kullanıyorduk kullandığımız ilaç da uyku problemi yapıyordu çocuk uyumaya uyumaya vücudu uykusuzluğa alıştı bu süreçte ne eşim ne başkaları hiç destek olmadılar yanıma gelip yardım etmediler tek başıma herseyin üstesinden geldim. Eşimin hiç desteği faydası yook sabah gidip akşam geliyor eline tv telefon alıyor saatlerce onla vakit geçiriyor. Evin alışverişi, temizliği, hastanesi, ihtiyaçları herseyi kendi başıma yapıyorum bende yoruluyorum bunalıyorum 2 dakika kendime vakit ayıramıyorum. Sabahın 7 sinde uyanıp gece 1 2 ye kadar hiç dinlenmeden oturmadan günü bitiriyorum. Haliyle psikolojimde bozuluyor sürekli ağlayan,hiç biseyden memnun olmayan cocukla. Gün boyunca 1 saat uyusa diye gözünün içine bakıyorum. Kaynanamgile yemeğe gitsem bana hazırlatıyor, evine bisey dökülse yada kırılsa eşimden parasını istiyor bunlar bardak çanak. Zaten bide kıyafet takıntısı çıktı kıyafetleri beğenmiyor, nokta kadar islansa sokağın ortasında soyunmaya başlıyor nereye gitsem ağzımdan geliyor pişman oluyorum