ferdagok NariNariKiminYari tavuk yıkanmaz lütfen yıkamayın. Aşağıya bir bağlantı bıraktım okursanız çok iyi olur ☺️
bersahefemm NariNariKiminYari yıkayıp hemen pişirilirse bşy olmaz.ben bütün tavuk alıp buzluga da koyuyorum yemeklik çorbalık şeklinde ayırıp.
elifmelif NariNariKiminYari hormonlu olduğu için hamileyken yemedim hiç almadık eve, doğumdan sonra da emziriyorum diye yemedim. Eşimle tadını da çok beğenmiyoruz market tavuklarının, organik tavuk bulursak alacağız 🤷🏻♀️
NariNariKiminYari elifmelif organik hiç bulamadım ben. Eşim et-tavuk olmadan yemek yemediği için mecbur alıyorum sebze yemeklerini bile etli yapıyoruz🥲
elifmelif NariNariKiminYari aa böyle yemek konusunda seçici insanlara yemek yapmak çok zor. Kp etsiz yemez, eşim soğanlı yemez, kv ağır yemek yemez… kayınvalidem onlarda yemek yiyeceğimiz zaman herkese özel çeşit yapıyor 🥲
NmalkoC NariNariKiminYari yıkanması hiç sağlıklı değil diye biliyorum o yüzden hiç yıkamıyorum eğer deri kısmı varsa ocakta sadece tütsüleyip öyle kullanıyorum
Ayseee60 Daha dun bununla ilgili bir video izledim mikroskopla yaptığı bir çalışmaları var hatta. Asla yıkanmaması gerekiyormuş. Diyabetli_diyetisyen izlemenizi oneririm
AngrBoda_ NariNariKiminYari Bende atıyorum arada eğer çok tüğlüyse ama yinede yıkıyorum içim rahat etmiyor
clearqueen NariNariKiminYari anam yanımdaydı ona sordum nerden aldigina gore degisir ben yıkıom dedi 😆
Biz3kisiyiz_ NariNariKiminYari Şimdi tavuk pişireceğim 😂 yıkanmaması gerektiğini biliyordum ama içim rahat etmiyordu şimdi ilk defa yıkamayacağim ilk suyunu döküp tekrar pişireceğim inşallah zehirlenmeyiz 😂