bersahefemm NariNariKiminYari yıkanır ama yıkadıktan hemen sonra pişirmek şartı ile.yoksa yıkayıp bekletirsen anında bakteri oluşumu başlıyor ve yediğiniz anda ishal olursunuz.ben yıkıyorum anında pişiriyorum asla bekletmiyorum.ama buzluga atacaksam da yıkamadan atıyorum
NariNariKiminYari bersahefemm buzluğa atmıyorum hep günlük alırım. İlk önce doğruyorum sonra yıkayıp tavaya alıyorum inşallah bir şey olmaz
likeli NariNariKiminYari ben yıkamıyorum. Salmonella varsa yıkamak virüsü başka yerlere dağıttığı için çapraz bulaş riskini arttırıyor.
hellobeybi NariNariKiminYari yıkamam ben. yıkanmadığını ısrarla söylüyor uzmanlar ben de onları dinliyorum :)
Kitsu Ben yikamiyorum ama eşim ve kv ısrarla yıkanması taraftarı. Ben onlardan gizli yıkamiyorum onlar benden gizli yıkıyorlar.. evde bir rekabet var 😂
girlmama NariNariKiminYari limon ve tuzla ovulup durulanir yoksa kokar aksine tavuk degil et yikanmaz
Karmom NariNariKiminYari yıkanmaz. Zaten suyla yıkamanın da temizlenmesine bir faydası yok. Aksine mikropları başka yerlere de kontamine etmiş olursunuz. Hatta bununla ilgili bir video vardo tavuk yıkadıktan sonra lavaboyu, tezgahı nasıl bakterilerin kapladığıyla ilgili.
NariNariKiminYari Karmom bakterileri temizlemek amacıyla yıkamıyoruz ki zaten kim bilir kim dokundu üstünde kan vs de oluyor mecburen suyla yıkıyorum. Yere düşen tavuğu pakete atanı gördüm o yüzden yıkamadan asla yiyemem
Karmom NariNariKiminYari su tek başına temizleyen bir ürün değil ki zaten sadece psikolojik olarak temizlenmiş hissediyorsunuz.
alexab NariNariKiminYari yıkanmaz bunun testini yaptılar bakteriler çoğaldı hem lavaboda bankoda hem tavukta
alparbsr NariNariKiminYari bende asla yıkamadan yapmam kim bilir kaç elden geçip peketlendi bilmiyoruz diğer türlü içime sinmiyor maalesef
NariNariKiminYari ece54 tavuğu doğrayıp yıkıyorum her yeri köpükledikten sonra sebzeye geçiyorum tavuğa dokunduğum da asla başka bir yere dokunmuyorum. İnşallah bir nebzede olsa böyle kurtarıyorumdur
elifmelif NariNariKiminYari hormonlu olduğu için hamileyken yemedim hiç almadık eve, doğumdan sonra da emziriyorum diye yemedim. Eşimle tadını da çok beğenmiyoruz market tavuklarının, organik tavuk bulursak alacağız 🤷🏻♀️