sumengen Kızım 2 ay 5 günlük bir iki gecedir saat 22.00 gibi karnını doyurup uyuyunca 5-6 saat uyuyor normal mi ben endişelendim biraz sıçrayarak uyanıyorum aç kaldı diye ama yine 10 dk emiyor uyuyor.
elaalp2 sumengen oğlum 2ay 12 günlük iki gecedir bizimde öle olmaya başladı 10 gibi emmeye başlıyor bir saat emiyor 11 de bir yatıyor 3 buçuğa kadar bende dinlenmiş oluyorum uyandırmıyorum artık gazlı zaten emdikçe daha da gazlanıyor
defnerozamommy sumengen ay aynı durumdayız ben de acaba normal mi diye cekiniyodum. Ve ben de siceayarak uyanıyorum ay aç kaldı diye 😅 ama normal demekkii
Elfelf475 sumengen ayyy keşke benim de öyle olsa maşallah 🙃 ilk oğlum da öyleydi ve olması gereken o ama bizimkiler alarm kurulmuş gibi hala kalkıp duruyor geceleri 😅
sumengen elaalp2 valla ben de dinleniyorum iki gecedir ama bi yanım da huzursuz normal mi değil mi bilemedim
sumengen defnerozamommy ben de bilemedim valla 😄 şimdi tetikte bekliyorum bi daha emzircem uyku tutmadı 😄
tugba65 Canım bacılarım ne güzel işte uyuyo bebeğiniz sizde uyuyun dinlenin hiç bit sorunda yok biizm gibi saat başı kalkamktan iyidir bence 😥
sumengen tugba65 ah kıyamam geçecek geçecek sabret bi dönem bizim de öyleydi :/ ne bileyim ya şekeri falan düşmesin de uyusun normalse dediğin gibi dinleniyorum
msg_ 5-6 saate kadar aç kalması normal diye biliyorum, uyandırılmamalı. Ne güzel çocuklarınız uyuyormuş inşallah bana da nasip olur amin😂😂
arasmom16 Benim doktorum bir ay dolunca 4 saate bire dönebilirsin demişti 40 günlük oldu geceleri öyle yapıyorum uyanmazsa 4 saat olunca uyandırıyorum çok mu geç vakit söylemiş şimdi siz böyle yazınca tereddüt ettim
syldz61 Maşallah sübhanallah her yerde demeyin nazar değer benimki iki buçuk aylık 2 saatte bir kalkıyo 🤣 en uzun uykusu 4 saat o da şansım varsa 🤣🤣🤣 Bu arada doymuyordur diyecek olanlar için söyleyeyim kilosu gayet iyi fazla bile dedi doktor 😁
sumengen syldz61 yok genelde bizimki de öyle 2 saatte bir kalkıyor iki gündür böyle inşallah normali budur 😃
ggrqnitt syldz61 benimki de böyle kilosu çok ama iki saate bir acıkıyor aranıyor gece uyanıyor sürekli . Hiç dört Saat uyuduğunu görmedim
yyasolii sumengen canım nu aydan sonra kaldırmamak gerekiyor acıkınca kalkar youtune da Osman gönülal diye doktor var onun videolarını izle şekeri artık düşmez bırak uyusun kendi kendine uyku düzeni yapar