nurdaanert Esmabetul yeni doğan bebekte kullanabiliyor mu aceba ? 36 günlük ikizlerim var biraz sancı problemimiz varda
Esmabetul nurdaanert evet kullanılıyor tamamen bitkisel sıkıntı yok demişti doktorumuz bize 40 günlüktü oğlum bizde başladığımız da
nurdaanert Esmabetul benim ikizlerimdede var kolik değiller ama belli saatlerde sancı geliyor uyutmuyor onları
Esmabetul nurdaanert çok faydasını gördüm ama tek şurup vermekle bırakmadım tabi Her beslenme sonrası gazını mutlaka çıkar ve gaz hareketleri yap karnına bacaklarını hareket ettir youtub da var onları izleyebilirsin
nurdaanert Esmabetul şurubunumu içirdiniz bende alayım trendyolda var ordan aldınız mı hiç bide ne kadar veriyordunuz
Esmabetul nurdaanert online de almıştım evet bazende eczaneden aldım online alınca da orijinal geliyor İçinde ki ölçekle veriyordum günde üç kez
Esmabetul bernayvz günde üç kez 5 ml veriyordum ay olarak büyüdükce 8 e çıkmıştık Oğlum şuan 14 aylık çok 5. Ayında rahatlamıştık biz İnşallah sizinde çabucak geçer