Pirayee Tazeanne0134 uzanniyor ki 😅 yatirdigim an çığlığı basiyor😅 oynuyor şimdi kendi haline bıraktım 😂
Tazeanne0134 Pirayee nasıl geçti gece canım benimki ayağımda salladım uyudu annem alıştırdı sağ olsun
Pirayee Tazeanne0134 5te uyuduk 😣 1 saatttr uyumak için diretiyor bende inat ettim 11den önce uyutmayacm ki derin uyusun dun ki gibi olmasin😁
ikranefesmoms kucukelifyade iste o anlamda burasi daha iyi oldu bana.en azindan konusmak felan iyi geliyor özellikle geceleri
ikranefesmoms Pirayee deniycem insAllah becerebilirim lohusalik bende iyice titizlik yapti hali kaysa gıcık oluyorum resmen.🤣
Mineoksuzz Pirayee evet bizde emerek uyuyoruz bazen bırakınca uyanıyor sil baştan aynı süreç yaşanıyor sonra
Tazeanne0134 Pirayee valla canım ben ilk 2 haftadan sonra en geç 1de uyutuyorum emzirip yatırıyorum oğlumda uyuyor gazı olmadığı altı kirli olmadığı sürece kaç aylık bebeğin
Pirayee Tazeanne0134 14 aylık. Benim kızımda normald3 uyuyor. Sadece emmek için uyanir 1-2 keZ. Dün öyle oturdu nerden estyse 😁 uyudu simdi tutamadim daha fazla 😅
Pirayee Mineoksuzz haahhah iyi bari yalniz değilmişim 😁 bugün erken uyudu erken dedigim 20dk önce 😂 hemen kaçayım bende iyi geceler herkese 🤷♀️🙋♀️