Pirayee 1 saat uyudu uyandi. Son 2 saattir oyun derdinde ama uykusu da var aslında diretiyor😣 gelin sohbet edelim uyumayan analar😁
Tgcs Pirayee 5 ay bıttı 2 gecedır bızde de durum tam olarak bu. Esnemekten bihal, ama uyumaya dırenıyor
ikranefesmoms Pirayee 2.5 aylik ve gaz sorunu var ağlıyor.valla uykular haram oldu.gunduz uyuyoe gece mum diktiriyor bana bildiğiniz hazir oldayim🤣
Mineoksuzz Pirayee evet bizde emerek uyuyoruz bazen bırakınca uyanıyor sil baştan aynı süreç yaşanıyor sonra
Pirayee ikranefesmoms yaa kıyamam gaz sorunu varsa sıkıntı ya ikiniz içinde çok zor ama gündüz firsat buldukça uyu dinlen sende
kucukelifyade ikranefesmoms aynı ben vallaha 12 1 den sabah 9 a kadar bile uyulmadığı oluyor. O kendini 15 20 dkka uyuyup dinlendiriyor geri başlıyor 🙊
ElifMiram Benim kız 4 buçuk aylık gece 3ten önce asla uyumuyor tam anlamıyla sabaha karşı 5 6 gibi uyuyor 😔 doğduğundan beri böyleyiz 🤦♀️ bi türlü düzene giremedik.
Pirayee ElifMiram akşam 7den sonra yatırmamaya çalış 11e kadar oynatin yorgun kalır rahat rahat uyur. Deneyin❤
ikranefesmoms Pirayee aaah keske firsat bulabilsem dinlenmek istiyorum ama işte yemek yap onlari topla felan filan bi dunya is oluyoe gel de uyu 😢
ikranefesmoms kucukelifyade sorma 6 7 de bizde oluyor iste.artik psikolojim bozuldu resmen eşime sarıyorum bebekle ilgilenmiyorsun ben bi uyuyamiyorum dinlenemiyorum sen maca gidiyorsun diye.gercekten cok yorucu ya
kucukelifyade ikranefesmoms Allah yardımcımız olsun kuzum yaa vallaha benimde uysuzluktan midem bulanıyor inanki. Birde arkadaşım falanda yok böyle konuşmaya insan daha çok bunalıyor
Pirayee ikranefesmoms bu aylarda toparlamayi birak uyu dinlen ki ilerleyen aylarda bebeğin gündüz uyku süreleri azalacak zaten
ikranefesmoms Pirayee deniycem insAllah becerebilirim lohusalik bende iyice titizlik yapti hali kaysa gıcık oluyorum resmen.🤣
Tazeanne0134 Pirayee valla canım benimkide aynı şekilde emzirdim altını temizledim şimdi ayağıma aldım 2 sallayıp duruyorum bakalım uyuyacak mı ışıkları kapat ya da yüzünü ort benimki öyle seviyor
Pirayee Tazeanne0134 uzanniyor ki 😅 yatirdigim an çığlığı basiyor😅 oynuyor şimdi kendi haline bıraktım 😂
ikranefesmoms kucukelifyade iste o anlamda burasi daha iyi oldu bana.en azindan konusmak felan iyi geliyor özellikle geceleri