tazeeanne1 Arkadaşlar küçük bebeğinizle yalnızken duşunuzu nasıl alıyorsunuz? Uyurken alsam aniden uyanıyor, kendi haline bırakamıyorum gözlemlemek istiyorum bir yandan. Henüz 4 aylık olmak üzere, sizler nasıl yapıyorsunuz?
tahin tazeeanne1 ben eşimi bekliyorum genelde ama banyoya ana kucağı vs ile koyup hızlıca girip çıkabilirsiniz acil bir durumda diye düşünüyorum
ataselbar tazeeanne1 bende eşimi bekliyorum ya ben hiç çabuk duş alamam en hızlı duşum yarım saati buluyo dkskjdjf
Mommyhann tazeeanne1 oturana kadar yani 6 7 aylık olana kaadar eşimi beklerdim oturmaya başlayınca mama sandalyesine koyuyodum karşıma eline bişeyler veriyodum oyuncakk vs konuşarak onunla duş alıyodum😂
tahin tazeeanne1 belki dedim böyle yapanlar suydum diye inşallah bir çözüm bulunur annelik zoooor zanaat🤭🥰
pogacayanaginannesi tazeeanne1 eşim gelip bakıyor öyle alıyorum duşu. Uyuyorken alamam her an uyarabilir zaten bende öylece bırakıp duşa giremem
tazeeanne1 pogacayanaginannesi ben de eşimi bekliyorum uyanıp ağlayabiliyor bir de şu depremden sonra ayrıca korkuyorum
betul97_ tazeeanne1 8.5 buçuk aylık eşim evdeyken alıyorum çünkü ne yapacağı belli olmuyor. Mama sandalyesine koysam ayağa kalkmaya çalışıyor, yere koysam her yeri karıştırıyor. En rahatı evde biri varken duş almak. Bari duşta kafam rahat olsun orada da çocuğa bakmayayım😅😅
tazeeanne1 betul97_ haklısınız yalnızken hep bir risk var duştan da birşey anlamıyoruz öyle bir durumda🤷🏻♀️🥰
3kedili2bebekli tazeeanne1 eşim evdeyken alıyorum hep ya cesaret edemem uyanırlar ağlarlar duymam diye
kuzeyyildiziii tazeeanne1 Bebeğinizin nasıl bir karakteri olduğuna bağlı benim bebeğim uslu sayılabilecek bir bebek uyutup hemen duşa bebeğinizin nasıl bir karakteri olduğuna bağlı benim bebeğim uslu sayılabilecek bir bebek uyutup hemen duşa giriyorum. Ana kucağında ya da mama sandalyesi vs gibi bırakmayın bence ne olur ne olmaz. Beşiğine koyup üzerine hiçbir şey örtmüyorum örtmende bacaklarına sadece. Tehlike yaratabilecek yastık oyuncak vs hiçbir şey koymayın. Hemen girip çıkmaya çalışın . Banyonun kapısını da açık bırakıyorum. Arada suyu kapatıp dinliyorum ses var mı diye. Gaipten ağlama sesi duyup banyodan çıkıp yanına gittiğimde oldu dösldldlc uyanmamış halbuki uyuyordu. Ama genelde gece uykusuna geçiş yaptığı saatlerde alıyorum duşumu o zaman daha ağır uyuyor. Dediğim gibi bebeğinize bağlı bu durum
tazeeanne1 kuzeyyildiziii benim gece uykusuna geçtiğinde biri varken bile duşa girdiğimde ne oluyorsa uyanıyor bebeğim ve gece uyandığında çok ağlıyor emmeden asla susmuyor🥲
kuzeyyildiziii tazeeanne1 Bebeğinizin nasıl bir karakteri olduğuna bağlı benim bebeğim uslu sayılabilecek bir bebek uyutup hemen duşa giriyorum. Ana kucağında ya da mama sandalyesi vs gibi bırakmayın bence ne olur ne olmaz. Beşiğine koyup üzerine hiçbir şey örtmüyorum örtaemde bacaklarına sadece. Tehlike yaratabilecek yastık oyuncak vs hiçbir şey koymayın. Hemen girip çıkmaya çalışın . Banyonun kapısını da açık bırakıyorum. Arada suyu kapatıp dinliyorum ses var mı diye. Gaipten ağlama sesi duyup banyodan çıkıp yanına gittiğimde oldu dösldldlc uyanmamış halbuki uyuyordu. Ama genelde gece uykusuna geçiş yaptığı saatlerde alıyorum duşumu o zaman daha ağır uyuyor. Dediğim gibi bebeğinize bağlı bu durum
twobabymom_ Büyük kızım evde yokken oğlumu emzirip ana kucağına koyup fıtı fıtı hızlıca girip çıkıyorum duşa ya da gece hepsini uyutunca
tazeeanne1 seoyles haklısınız insan strese giriyor ama bazen gerçekten insan duşa girmek istiyor heleki yazın birilerini beklemek sürekli sıkıntı ☹️
atarepla İlk 6 ay uyurken bebek arabasına koyup banyoya götürüyordum gözümün önünde oluyordu. Kusar göremem filan diye korkardım. Banyo kapısını da açıyordum havasız kalmasın diye. Şimdi park yatağında uyutuyorum yanına da oyuncak bırakırım uyanırsa diye. Kamerasını koyuyorum başına uyanırsa kameradan bakıyorum uyanır ağlarsa giderim yoksa devam 😅
alpmomssss tazeeanne1 gece uykusuna geçtiğinde alıyorum . Beşiği zaten yatak odamızda banyomuzda orda olduğu için sesini duyarım . Bazen kamerayla bile giriyorum . Gündüz almam gerekse de beşiğini kapının önüne çekiyorum beni görüyor 😂😂