Cancancan Bir haftadır ateş şikayetimiz vardı her gittiğimde gribal enfeksiyon dendi idrar bakıldı temiz çıktı. İki gecedir sürekli ağlıyordu dün gece hastaneye geldik artık ne emiyordu ne idrar yapıyordu ultrasonla bakıldı meğer kuzum kum döküyormuş sancı çekiyormuş😔 hastaneye yattık şimdi. Bize dua eder misiniz
Deniz2961 Cancancan ay cnm ya insanın bebegı hasta ocgna kendiso olsun daha iyi dımı rabbm sıfasını versin tez zmn da agrıların btrsın Rabbım
sunnymom Cancancan çok geçmiş olsun kaç aylık yavrum bebeklerde oluyor muymuş ilk defa duydum Allah acil şifa versin inşallah
KuzucukEfehan Cancancan daha küçücük oluyor muymuş öyle ilk defa duydum geçmiş olsun⚘rabbim şifanızı versin inşallah.
Happymother Zor durum canm biZde yasadık maalesef kum olayını ben sık sık ılık su veriyordum dr hmuz demişti kolay stlattık şimdi 4 yasında oğlum şükür kalmadı
Cancancan Happymother ya sordum ben daha çok küçük verme dedi doktorumuz ama versem mi ki zararı olmaz sonuçta
hayriye2401 Cancancan benim kızımda kum döküyor nasıl bi tedavi uyguladılar bize hiç bi şey vermedi doktorumuz
Cancancan hayriye2401 sıvı takviyesi damardan serum aldı ve antibiyotik tedavisi aldı şu an taburcu olduk
Cancancan hayriye2401 sizin bebeğiniz de çok huzursuz mu 😔 benimki çok ağlıyordu ama bir hafta boyunca çekti o ağrıyı
Cancancan hayriye2401 evde üç gün daha kullanmamızı söyledi. Zimaks günde bir defa bir çay kaşığı veriyorum