hfshmzhnzll bizim evin hep güzel koktuğunu söylerler ama ben hamileliğimden beri oda parfümü vs hiç kullanmıyorum aslında sağlığa çok zararlı hatta bir ara kokusuz deterjan alıyordum froschun. Şu an çok deterjan kullanmadan biraz sirke ile siliyorum. Mutlaka perdeleri en geç 2 ayda bir yıkarım. Evi en geç 2 günde siler süpürürüm. Çöp bırakmam, nevresimleri her hafta değiştiririm. Kırlent vs ayda bir yıkarım dikkat ederim mutlaka. Giydiklerimi de ertesi güne giymem kirliliğe atarım. Yemek yaparsam kesinlikle heryeri havalandırırım ve aspiratör açarım en son seviyede. Benim arkadaş var mesela onlarda pis değil ama evleri kokuyor çünkü giydiklerini bence sürekli giyiyorlar hatta bazen yeni giydiği kıyafetler bile kokuyor çok rahatsız oluyorum. Kaç kere ikaz ettim takmıyor. Perdeleri de çok yıkamıyorlar, halılar en son ne zaman yıkanıp silindi bilmiyorum. Herkesin temizlik anlayışı farklı bu arada çamaşırları sürekli 15/20 dklık programda yıkıyorsanız o da kokuyor çamaşırlar hiç yeni yıkanmış gibi olmuyor.