atabey777 hfshmzhnzll ee esin sigarayi evde içiyorsa o evin güzel kokma ihtimali yok. İstediğin kokuyu kullan istediğin kadar temizle sil süpür. Ben sigara içilen bir eve girdiğimde anında anlarım küllük gibi kokar. Komşu mı içiyor kapalı balkonlarında oradaki koku bile evin içine siniyor. Önce evde sigara içmeyi yasakla eşin kokuyor diyeceğine biraz kendine baksın 😂
ygtzynp hfshmzhnzll temizlikten sonra evin işte camın içten taşını kapıyı falan yumuşatıcılı suyla siliyorum 😂 hergün kesinlikle 2 3 saat camlar açık kalıyor hatta yatak odası çocuk odası sabahtan açıyorum yatana kadar açık bahçe katındayım su aldı evim açmazsam rutubet kokusundan evde durulmaz zaten
hfshmzhnzll ygtzynp yumuşatıcı ile silmekte çok mantıklıymış 😍 iyiki yazmışım buraya çok güzel fikirler aldım çok teşekkür ederim hepinize 🥰
BilgemAlim Oda kokuları sağlığa çok zararlı bilhassa bebeğiniz varsa bence uzak durun. Temiz tutup havalandırın yeterli. Bazen bina ile ilgili olabilir( lağım, rutubet kokusu vb)
hfshmzhnzll BilgemAlim aslında bende o yüzden kullanmak istemiyordum ama artık kullanmak istiyorum en azından sadece koridorda dursa yeterli
NmalkoC hfshmzhnzll şöyle yapabilirsiniz biz sigarayı camdan içtiğimiz halde evede giriyor o yüzden hava temizleyici kullanıyoruz ben esans yağlar kullanıyorum mesela makyaj pamuğuna yağ damlatıp temizleyicinin üstüne koyuyorum bütün ev mis gibi kokuyor onun haricinde evi silerkende mob bezine o yağlardan bikaç damla damlatıyorum ev çok güzel kokuyor yüzey tenizleyicinin kokuları geçici oluyor fakat esans yağlar uzun süre kalıyor birde bolbol havalandırın siz evde olduğunuz için sürekli o koku size gelmez ama dışarıdan gelen biri için kokuyor mutlaka
hfshmzhnzll LezizeNine kokusunu beğendim yumuşatıcı gibi kokuyor inşaAllah kalıcılığındanda memnun olurum tekrar teşekkür ederim 🥰
milyonlarinsevgilisi_ hfshmzhnzll eyüp sabri tuncer bahar çiçekleri oda spreyi var miss gibi temizlik kokuyo ve kalıcı da tavsiye ederim diğer çeşitlerini de çok beğeniyorum
Motherqueen_ enurrrrr inan cevremizde okadar sagliksiz seylere maruz kaliyoruzki bunlar en hafif seyler bukadar takilmayin🫡😁
Huma_kus34 hfshmzhnzll fişe takılı güzel kokular var banyoda mutfakta bıle takılıdır en az ayara alıyorum baya gıdıyo ve kokuları oldukça güzel trenyoldan alıyorum ve belırlı saate kadar camlarım acıktır
pinkmoom hfshmzhnzll ev tertemizse moralini bozma bazen havalandırma yetmez sadece mis gibi kokması için doğal kokular tütsü ya da çiçeksi oda kokusu deneyebilirsin fark yaratıyo
hfshmzhnzll pinkmoom aynen elhamdülillah temizliğe dikkat ederim ama yemek sigara halı kokusu falan aklıma gelmemişti onlarıda kokularla gidereceğim inşaAllah 🥰