Babakaderimizbuymus becem çamaşır suyu mutfak lavabosu dışında kıyafetlerde veya perde de asla kullanmam ben fon perdeleri ayda 1 yıkıyorum is topluyor çünkü. Tül perdeler keyfime bağlı aslında Onda da önce küvette perdeleri yatırır o kirini alır Sonra makinede sadece beyazlar için toz deterjan Çamaşır sodası ve az bir yumuşatıcı kullanırım süper bir koku yayılır eve ayrıca bembeyaz çıkar
Motherqueen_ enurrrrr ay pardonda evin kotu koktugunu nerden cikardiniz acaba Hergun sabah aksam olmak uzere 2kere evimi siler supururum evde çop bulundurmam evde sigara icilmez ozellikle yemek sonrasi camlar acilir havalandirilir 3gunde bi nevresim degistirilir surekli perde yikanir bu evin koku kokma ihtimali zaten yok ben ekstra guzel koku sevdigim icin bunlari kullaniyorum
Masterchefmom hfshmzhnzll yemek kokusu sinebilir ben muhakk cam açarım mutfağın veya aspiratör açarım mutfak kapısını kapat .
LezizeNine hfshmzhnzll valla çok harika kokuyordu perdeleri 1 ay önce yıkayıp kuruduktan sonra sıkmıştım dedi inanamadım acayip güzeldi inşallah sen de faydasını görürsün kuzum 😍
hfshmzhnzll LezizeNine getirden sipariş verdim yolda geliyor perdeleri de makineye attım heyecanlıyım 🤭🤭
Ynsm hfshmzhnzll giderler kokuyor olabilir lavabodaki mutfaktaki giderler genelde ufak bi esintiyle koku yapar bunada sen çözüm bulamazsın
hfshmzhnzll Ynsm aynen bazen mutfak lavabosunun hortumundan koku gelir ona bişey yapamıyorum ama genel bi koku olarak çubuklu ve perde kokusu deneyeceğim ☺️
Karanirem hfshmzhnzll sürekli cam açıp havalandırılsanız öyle belirgin bi koku olmuyor yada üstten açık bırakın bi pencereyi
hfshmzhnzll Karanirem keşke öyle bi pencerem olsaydı ya hepsi alçak ve tam açılıyor çocuklar için pencere açamıyorum ama balkon kapıları hep açık. Koridor biraz kapalı kalıyor orayada çubuklu deneyeceğim inşaAllah 😊
Karanirem hfshmzhnzll aman aman o zaman hiç açmayın en korktuğum sey bende Çelik file yaptırıcam inşallah 10. Kattayım
atabey777 hfshmzhnzll ee esin sigarayi evde içiyorsa o evin güzel kokma ihtimali yok. İstediğin kokuyu kullan istediğin kadar temizle sil süpür. Ben sigara içilen bir eve girdiğimde anında anlarım küllük gibi kokar. Komşu mı içiyor kapalı balkonlarında oradaki koku bile evin içine siniyor. Önce evde sigara içmeyi yasakla eşin kokuyor diyeceğine biraz kendine baksın 😂
ygtzynp hfshmzhnzll temizlikten sonra evin işte camın içten taşını kapıyı falan yumuşatıcılı suyla siliyorum 😂 hergün kesinlikle 2 3 saat camlar açık kalıyor hatta yatak odası çocuk odası sabahtan açıyorum yatana kadar açık bahçe katındayım su aldı evim açmazsam rutubet kokusundan evde durulmaz zaten
hfshmzhnzll ygtzynp yumuşatıcı ile silmekte çok mantıklıymış 😍 iyiki yazmışım buraya çok güzel fikirler aldım çok teşekkür ederim hepinize 🥰
BilgemAlim Oda kokuları sağlığa çok zararlı bilhassa bebeğiniz varsa bence uzak durun. Temiz tutup havalandırın yeterli. Bazen bina ile ilgili olabilir( lağım, rutubet kokusu vb)
hfshmzhnzll BilgemAlim aslında bende o yüzden kullanmak istemiyordum ama artık kullanmak istiyorum en azından sadece koridorda dursa yeterli