JanJan_ Ben bu hatayı ilk çocuğum da yaptım gerçi beni uyaran da yoktu şimdi şöyle muhtemelen senin de ilk çocuğun ev sessiz ev sessiz olduğu için çocuk gündüzleri uyuyor gündüz uyuduğu için de gece uyanık kalıyor sana tavsiyem sabah sekizde çocuğu mutlaka dışarı çıkar gün içerisinde de kalabalık ortamlara götür yani uyuyamazsın çok fazla gün içinde çok fazla uyuyamadığı için gece uyuyacak benim üç yaşında bir oğlum var gündüzleri yaramazlık yaptığı için sürekli evde ses gürültü olduğu için Bebek gündüzleri çok fazla uyuyamıyor gündüz uyuyamadı için gece uyuyor anladın mı senin şu an tek yapman gereken şey çocuğu kalabalık bir ortama sokup yani sesin olduğu bir ortama sokup uyumasını engellemek , Çok iyi hatırlıyorum ilk çocuğum da geceleri o kadar çok uykusuz kalıyordu ki sabaha kadar uyumuyordu en son dayanamamıştım ve memlekete annemin yanına gitmek istemiştim uçağım sabahtı sekizde falan uçağa yetişebilmek için işte çocuğu hazırladım dışarı çıktım tüm gün yollarda falan derken çocuk uyuyamamıştı gündüz uyuyamadı için gece uyumaya başladı ve uykusu öyle düzene girmişti anlatabiliyor muyum