papulikkk Defneninannesi0622 Bu uzun süredir duyduğum bir şey. 1-2 senedir duyuyorum hatta birkaç ayda bir ortaya atıyorlar. Garip
canan6668 papulikkk Evet bende uzun süredir duyuyordum esim diyordu banada ne olur olmaz bence hazırlıklı olalım canlar
Defneninannesi0622 bulutinci öncelikle geçmis olsun , x de ve instagramda gördüm geçen sene de bu tarz haberler çıkmıştı fakat aslı olmamıştı hatta ne bileyim mum fln stoklayın diyorlardı şimdi instagramda önüme düşüyor birde selim güngören diye bi sanatçı paylaşmış
bisenakillisinzaten elifmelif sanırım İspanya da falan tekrar gelmeye baslamis. Kesintinin 6 ila 10 saat süreceği söylenmiş ama nedeni bilinmiyormus
elifmelif Defneninannesi0622 bisenakillisinzaten birkaç yıl önce de Avustralya da olmuştu sanki böyle bir şey. Uçaklar falan uçamamıştı. Bundan nerdeyse 10 sene önce ülkemizde de oldu belki hatırlayan vardır bir gün boyunca ülkede elektrik yoktu
Aaayyssee Defneninannesi0622 evet Instagramda tarih perisi diye bir hesap var bilgilendirici şeyler paylaşıyor bununla ilgili de story attı bir şeyler bakın isterseniz
elifmelif elifmelif 31 Mart 2015 te olmuş tam 10 yıl olmuş ya. Ben kütüphaneye gitmiştim telefonumu falan şarj etmeye Ankara’da da çok yağmur yağıyordu o gün.
Defneninannesi0622 asilsmom_ araştıralım araştırmasına da güvenilir kaynak ? Şurda şu var denmesini bekliyorum açıkcası herkes kafasına göre bişey yazıyor çünkü