findiginannesi_ Henüz daha erken ama 1-2 isime karar verdim acele olmasın diye birde sizden fikir almak istiyorum kulağınıza. Hoş gelen kız bebek isimlerini yazar mısınız şimdiki zamana da uyan isimler de olur 🌸
mbmy findiginannesi_ benim kızımın adı meva eşim koydu bende sonrasında meva olarak rüyamda gordum o yüzden koyduk ama ben Feyza defne inci ipek falan istiyordum hoşuma gidiyor hepsi güzel isimler bence
papulikkk findiginannesi_ Asya, Açelya, Ülkü, Burçak, Gökçe, Işıl, Doğa, Güneş bu tarz isimleri seviyorum. Lina, Mina isimleri falan çok var artık sıktı. Güçlü isimler hoşuma gidiyor bilmem sever misiniz :)
findiginannesi_ emiyomu Ya birgün sizede nasip olur inşallah 1 oğlum var şimdi. De kızıma hamileyim değişmezse inşallah defne ismi de çok güzel
Kalimbanne findiginannesi_ kızımın adını Mavi Yağmur koydum. Yağmur ismi bekarlığımdan beri aklımdaydı maviyi de oğlum Mavi seviyor diye koydum. 😄
ciray Kızım olsaydı Mevsim, Doğa veya Güneş koyacaktım. Bilmem beğenir misiniz, öneri olsun diye yazmak istedim. Sağlıcakla kucağınıza alın 🙏🏻
ezgi1212 findiginannesi_ hira, sena, duru, güneş, ezgi, asel, melisa, melis, su, nur, bade, nare, alya, pera
turuncbebek findiginannesi_ duru, ipek, inci, Zeynep, Umay çok hoş bence. Sağlıkla büyüsün inşallah ☺️