pogacayanaginannesi Kızlar daha cuma günü doktor eliyle kontrol etti diş yok büyük ihtimalle köklerden çıkıyor dedi ama bugün fark ettim bir dişi çıkmış
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala pogacayanaginannesi İnci gibi dişleri olsun poğaça yanaklı cimcimenin🥰😍 🦷
pimpiriklianne43 pogacayanaginannesi benimkide çok huysuz doktor diş çıkarma dönemine girm7s dedi resim çekemiyorum ama alt damagi bembeyaz olmuş acaba cikmasi yakinmiki
gizemvatansever pogacayanaginannesi ayyy kolaylıkla çıkarın, kimseye söylemeyin ilk gören hediyesini alsın 😍😍
konyalim42 pogacayanaginannesi yaaa bizde suan dişmi acaba diyorum diş yerleri şiş ve cok huzursuz bugün 😊
bdbhdkekne pogacayanaginannesi ayy maşallah ilk dişte ben çok heyecanlıydım önüme gelene bebişimin dişi çıktı gördünüz mü diyip gösteriyordum şuan 4 tane oldu bizi ısırıyor çok memnun değilim durumdan 😒😒
pogacayanaginannesi bdbhdkekne teşekkür ederim 🫶🏻 bende çok sevindim de eşim şimdi söyleme herkese dedi bende buraya yazmak istedim 😀
miniminisevgilimm bdbhdkekne hem nasıl zor kesinlikle katılıyorum size 🥴 benim en korktuğum şeydi inşallah geç çıkar dişleri diyordum 5. Ayda 2 diş çıkardı ısırmaz dediler ama ne biçim ısırıyor hatta bazen ısırıp çekiyor balla emzirmeye korkar oldum