Duygu_52AK Kızlar bugün 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim poliklinikliğe gittim ultrason vs vermedi kese var 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi şimdi ben 2 hafta beklesem mi yoksa bu hafta içi başka hastaneye randevu alsam mı
elifmelif Duygu_52AK tebrik ederim 🌸 kaç haftalıkmış acaba erken giderseniz kalp atışı duyulmayabilir
OLaaBalito_ Duygu_52AK erken giderseniz görmeye bilirsiniz zaten daha minnacık bekleyin derim 😍 Sağlıkla doğdun 🌸
Duygu_52AK elifmelif teşekkür ederim 🌸 5 hafta 5 günlük canım kese gördü karından ultrasonla 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor oturmadı bile 2 dk da ayakta muayene etti sadece keseye baktı kan vs de istemedi
Duygu_52AK OLaaBalito_ çok teşekkür ederim canım 2 hafta sonraya randevu aldım ultrason fotoğrafı verse iyidi doktor ama cihazı eskiydi sanırım orası hiç vermiyor
OLaaBalito_ Duygu_52AK devlet vermıyor ama inan özelin cinsiyeti bilmediği güzel ultrason devletteki kutucuk ultrason bildi düşün eski diye bakma doktor önemli 😊
Duygu_52AK OLaaBalito_ tabiki doktor önemli ama ben semt polikliniğe gittim yakın diye sadece dedim kan verim varsa duruma göre bir yol izlerim diye düşündüm ama ultrason kâğıdı falan vermeyince şaşırdım bana yakın 1 araçla şehir hastanesi var en azından oraya giderim ilerleyen zamanlarda bir sürü test yapılıcak poliklinik de yapmazlar diye düşünüyorum şehir hastanesi daha iyi olur diye düşünüyorum
Duygu_52AK OLaaBalito_ randevusuz hastada alıyor orası doktor oturmadı bile ayakta baktı ultrasona anlamadım
Duygu_52AK Pirasalipuding amin canım teşekkür ederim 2 hafta sonraya aldım şehir hastanesine randevu o zaman giderim artık folik asit yazdı shefolplus diye kullanırım onuda
kelebegiminannesiyim Duygu_52AK maalesef devlet hastanesi böyle. Ben de yakın zamanda gittim ne kağıt verdi ne ekranı bana gösterdi. Sağ olsun kalp atışını dinletti iki kere tik tak etti kapattı. Hiçbir şey de demedi sadece folik asit kullanıyor musun diye sordu o kadar
Duygu_52AK kelebegiminannesiyim devlet hastanelerinin hepsi aynı özeller para verdiğin için bakıyor insana
kelebegiminannesiyim Duygu_52AK özele para veriyoruz ama devlet hastanesindeki doktorlarda hayrına yapmıyor ki o işi.