eymenku Merhabalar bebeğim sadece anne sütü alıyor bebek 5 aylık olduğunda işe başlayacağım günlük 6 saat ben işteyken biberon kullanacak muhtemelen şimdiden araştırmaya başladım acaba hangi biberonu seçmeliyim seçerken nelere dikkat etmeliyim
Bunedunyakardesim eymenku Philips avent kesinlikle çok memnunum gaz yapmiyo çok akitmiyo anne memesine yakın
mamado eymenku önce avent alın, aventin biberonları genelde her bebeğe uyuyor. Bebeğiniz beğenmeyebilir ki benimki öyle oldu, 4 tane avent almıştım üstelik. Şimdi farklı markalar deneyeceğim hangisini tutarsa.
Bunedunyakardesim eymenku rica ederim küçük olan biberonu alcaksınız bide sadece ucunu ayına göre alın yeterli
sarmaliklahana eymenku ben maviyi kullandım anti kolik özelliği var. Birde içindeki çubuk renk değiştiriyor yapılan mamanın ısısını kontrol etmek için bence güzel bir özellşmyi. Sıcak - soguk seklinde renk değiştiriyor oradan bakıp bebeğe veriyordum. Elime dök ölç VS yapmama gerek kalmıyordu
eymenku gizematadeniz teşekkür ederim almışken 3-4 tane alayım diyorum da hepsini aynı boy ve modelde mi alsam
mamado eymenku hayır henüz denemedim ama görselini görmüştüm, ucu meme ucuna benziyor ve tasarımı değişik, deneyebilirsiniz belki onu tutar
eymenku Gmz40 teşekkür ederim aventre meme ucu aylara göre sanırım ama 5 ay yokmu 3 ve 6 ay şeklinde mi ilerliyor