mutcali Hoptirililaylalaylaylilaylom Gözünüz aydın. Rabbim en kısa sürede evladınıza kavuştursun, sağlık sıhhat versin. 🙏🏻💓
lila16 Hoptirililaylalaylaylilaylom 2 3 gün olscak o ya. Benim bebeğim de nefes sıkıntısı yaşadı 2 3 güne toparlıyor bebekler 2 3 güne çıkarırız eediler. 2 günde nefes problemi geöti fakat vücudunda enfeksiyon varmış 10 gün daha yattı
Hoptirililaylalaylaylilaylom lila16 Aa anladım. Bi hapşurmuş mı tıksırmış mı ne, hemşire maşallah bu ses senden mi çıktı demş. Eşim anlattı. Size de çok geçmiş olsun, teşekkür ederim bilgi için
denizalismom Hoptirililaylalaylaylilaylom hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir an önce kavuşmanız dileğiyle ♥️🌸
uykusuzanne__ Hoptirililaylalaylaylilaylom öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur
lila16 Hoptirililaylalaylaylilaylom biz atlattık o günleri şükür. Siz de atlatır eve dönersiniz inşallah maşaşlah erkekler öyle yüksek ses çıkarıyor ben de size teşekkür ederim
mmomyskaan Hoptirililaylalaylaylilaylom gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hoptirililaylalaylaylilaylom bisenakillisinzaten Doğumdan çıkınca kötüydüm. Dikişlerim patlamasın diye bi torba koydular, o ağrıyla sızlandım durdum. Torbayı çektiler rahatladım. Gece de güzel uyudum. Sabahta yiyip içmeye başladım. Birde gazı çıkarabilirsem çok daha iyi olacağm 🤗