gecekusu_- Hoptirililaylalaylaylilaylom hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün Rabbim sağ salim kucağınıza alıp evinize dönmeyi nasip etsin 🙏🏻❤️
canan6668 Hoptirililaylalaylaylilaylom gözünüz aydın olsun geçmiş olsun canım 😊🥲❤️🌹insaAllah en kısa zamanda birbirinize kavuşursunuz Allahim sifa versin yavrunuz a 💕💕
lila16 Hoptirililaylalaylaylilaylom geçmiş olsun Allah sağlıkla bir ömür büyümesini nasip etsin. Benim bebeğimde de öyle olmuştu 23 güne çıkıyormuş üzülmeyin, inşallah güpgüçlü şekilde dönecek kollarınıza şifalar diliyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom lila16 23 güne çıkıyormuş üzülmeyin Eşim duymasın bunu 🫣 Sağlıklı olsunda önemli olan o. Sevk etmişler bebeği, az önce de eşim gitti
pogacayanaginannesi Hoptirililaylalaylaylilaylom yaaa gözün aydın sağ salim kucağına alıp evine dönersin inşallah 😍
momm7 Hoptirililaylalaylaylilaylom gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
lila16 Hoptirililaylalaylaylilaylom 2 3 gün olscak o ya. Benim bebeğim de nefes sıkıntısı yaşadı 2 3 güne toparlıyor bebekler 2 3 güne çıkarırız eediler. 2 günde nefes problemi geöti fakat vücudunda enfeksiyon varmış 10 gün daha yattı
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile kucağınıza evinize almayı da nasip etsin biran önce 🤲🏻🥺
gizememre Hoptirililaylalaylaylilaylom Hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün tez zaman da birlikte evinize çıkın inşallah🥰
elifmelif Hoptirililaylalaylaylilaylom tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün 🌸 acil şifalar diliyorum inşallah bebeğiniz de hemen çıkar kuvözden 🫶🏼
Tambirmom Hoptirililaylalaylaylilaylom hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli mutlu bir şekilde 🌸
Hazom Hoptirililaylalaylaylilaylom çokk geçmiş olsun, gözünüz aydın. Bir an evvel kavuşmanız dileğiyle 🤲🏻🌸