Ugrnidgok O aylar da oğlum da öyleydi şuan 24 aylık hala devam pes etmeden yaptığının doğru olmadığını anlatmaya çalışın, enerjisini atmak istiyor olabilir,böyle ortamlara girmek çok çok zor bu yüzden 4-8 yaş iki çocuğu olan ablam ile daha az görüşüyorum çünkü oğlum aynı ortam da her şeye ağlıyor paylaşmak istemiyor, 8 yaşlık bisiklet için ağlıyor ben kullanacağım diyor ama ben babasına bağlıyorum çünkü ekran yok arada elimizde bakıyor, ama çocukken eşim de yaramaz söz dinlemezmiş ve erkek çocuğunun yapısı gereği geneli böyleymiş düzelecek, dolaplara tırmanıyordu tabakların üstüne basıyordu Ocak da ne yaptığımı görmek istiyor karıştırmak istiyor en sonunda eline tabure verdim böyle gez bak diye, kızdıkça isyan ettikçe hareketleri bizi rahatsız ediyor ama şöyle düşünün oğlunuz daha çok küçük ve biz bu çocukları büyütürken bir yerde yanlış yaptık bu yüzden böyle oldu. 👍 Ve size böyle konuşan da çok kaba biz oğlumuz durmadığın da en azından birimiz kalkıp onu oyalıyoruz diğer kişi ve ya kişiler rahat yemeğini yiyor,ya da yemek öncesi eline bir şey vermeyin karnı tok olduğun da da dağıtmak hoşuna gidiyor.