gokce21 Alinapoyraz başka başka doktorlara götürüp içime sinene kadar bu çocuğun bir şeyi yok lafını duymak istiyorum
momeymen gokce21 fetal %99 sonuç veren bir test fetalin daha ötesinde yaptırabileceğiniz bir test yok. Ha var amniyosentez var sadece..
Eylulzeynep8 gokce21 fetal dna o kadar da kesin sonuç veren bir test degil malesef , bunu kim uydurdu bilmiyorum herkesin ağzında ayni şey🤦♀️ Ama Down sendromun da yükseklik payı var olsaydi çıkardı risk. Nadir olarak çıkmayabilir
gokce21 muge46 doktorlar çok acımasız oluyorlar bazen ( ya da öyle olmak zorundalar bilmiyorum) rabbim bağışlasın inşallah 😇 ben de şaşı bakıyor diye kendi bebeğime söylüyordum daha yeni doğmuştu birkaç günlüktü sonra araştırdım göz kaslarını kontrol edecekleri için oluyormuş 😆😆
myavocado gokce21 gokce21 yanılma ihtimali çok çok düşük fetal dna’nın, bir sorun olsa doktorlar da illa ki fark ederdi diye düşünüyorum, endişe etmeyin 🌿
gokce21 myavocado çok teşekkür ederim, inşallah hiçbir şey yoktur. Rabbim tüm annelerin kalbini ferahlatsın
sinems60 gokce21 bende 3 lü de şüpheliydi yaptırmadım doğdu doktor gözü çekik burmu basıl falan dedi o zaman bebeğime yaptırdım temiz çıktı şükür
sinems60 gokce21 özel di bir ayda çıktı sonuç bebeğimin kanından yaptılar her çoçuk doğduğunda benziyomuş