Ozzggee Ozzggee Kendi evinizde bakacaksanız, kendi evinizin düzenini rahatlıkla yürütebileceğinizi göz önüne alırsak 10 civarı olur . Tabi şehirde önemli İstanbul gibi bir şehirse fiyat artabilir Ama küçük bir şehirse fiyat düşebilir
Birkullanici Uygaratar ben haftada üç gün bırakacaktım hatta duruma göre haftada bir,asgari ücret 11 iken 6,5 teklif etmiştim, birde sigorta istemişti 🤣 2 yaşına girince kreşe verdim.
MamaUygarVibes Birkullanici bende bakıcı ararken bir kadinla görüşmüştüm. Haftaici 5 gün bakacaktı ve 9-1.30 arası bana kadin dediki; çocuğu benim evime getirirsiniz ve asgari ücret artı sigorta isterim dedi😂 bende vermedim. 22 aylık kreşe vereceğim 😂
MamaUygarVibes Ozzggee ben küçük bir sehirdeyim ama bu fiyata kimse bakmaz bence ya asgari ücret istiyorlar yada en düşük 15 bin falan duydum ben🤷🏻♀️
Birkullanici MamaUygarVibes rahatlığa bak 😄 kreş daha iyi valla iki çocuk 20 bine gidiyor şuan. Seneye ne olur bilmiyorum ama iyiki kreşe verdim. Hangi bakıcı 20 bine iki çocuğa bakar. Bide allah var çok memnunum kreşten
Ozzggee MamaUygarVibes evde kendi çocuğuna bakarken başka çocuğa da bakacak . Çocuk uyurken yemeğini temizliğini yapacak. Dışarı da asgari ücret 22 bine millet 8 10 saat ayakta dışarı da çalışıyor. Başında patron sürekli emir vs
Uygaratar MamaUygarVibes bizde küçük şehirdeyiz eşim düşünmüş 5 6 bin dedi bende bilmiyorum şimdiki durum ne diye merak ettim
MamaUygarVibes Birkullanici aa çok iyiymis Kres fiyatınız iki çocuğa. Bende kreşe yazdircam bu hafta 15 bine. Temmuzdada tekrar zamlancakmis ne kadar olur bilemiyorum 🤷🏻♀️
nerminisitan Uygaratar tabiki en az asgari ücret. Güvenilir bakıcı bulmak aşırı zor ve bebek bakmak basite alınacak bir iş değil. İnsan eğitiyorsun.
Dlk55blt-rdvn Uygaratar 8.30 11.30 arası bazen de 2.30 a kadar bakıyor 10 bin veriyoruz ama sizinki 4e 5 e kadar 15 civarı olur