Tazeanneveminigi cansu2600 ben de yapmam diyordum ama insan artık o kadar çaresiz kalıyor ki. Ne yapacağını şaşırıyor. Tükenmişlik, yorgunluk, uykusuzluk üstüne bir de bebeğin bu şekilde olması 🥺 Allahım yardım et..,
Tazeanneveminigi mutlulukkkzamani benimki şimdiden gündüz de uyumamaya başladı. Yatağına yatırıyorum karnını doyuyorum altı temiz bazen gazını sa çıkarıyor ama yatağına yatırınca uyanıyor. Sürekli mız mız. 😢
Tazeanneveminigi ikiprensesbebiss çok zor değil mi 🥺 siz maşallah 3. Aya kadar gelmişsiniz. Ne mutlu. Düzelmeler oldu mu?
ikiprensesbebiss Tazeanneveminigi Tazeanneveminigi evet çok zor canım ama geçeceğini düşünelim iyi olalım ❤️ dördüncü ay atagında suanda idare ediyoruz
Tazeanneveminigi Adatanis 3. Aydan sonra en azından akşamları falan uyudu mu ne bileyim ağlamaları azaldı mı? Ne gibi gelişmeler oldu.. çok zor çok. İkisine yetmeye çalışmak. Kendimi unuttum tamamen. Aynadaki ben miyim diyorum bu ben miyim 😢
Adatanis Tazeanneveminigi gece uykusu yoktu gündüz de yarım saat uyuyup uyanıyordu Allahım çok zor bişey yardımcın olsun ama 20. Ayında emmeden kestim öyle gece uykusuna geçebildik biz gazı 6. Ay da bitti uyku nedir bilmiyodu kızım uyusa da hemen uyanırdı umarım sizinki hemen düzelir 🥺
Tazeanneveminigi miraannesi evet bizimki de 12 ye doğru bşr gaz çıkarıyor altına yapıyor. Sonra emiyor yatıyor sabah 5-6 ya kadar biraz daha huzurlu uyuyoruz. Sonra yine aynı. Bu arada gündüz de uyumamaya başladı. Yatağına yatırıyorum uyanıyor sürekli. Yıldm gerçekten
Tazeanneveminigi miraannesi Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.. hayır Malesef tutmuyor. Doğduğunda yoğun bakım süreci oldu. Orda alıştırdılar. Eve gelince ben de verdim. Sağım yapıp biberonla veriyordum emzik de alıyordu. Memeye alışında bıraktı tamamen emziğiZ sizin ki alıyor mu
miraannesi Tazeanneveminigi hayır maalesef ben emzik vermek için biraz geç kaldım sanırım. 15 günlükken denemeye başladım arada işine gelince 5-10 dk tutuyordu sonra onu da tutmamaya başladı.. bir sürü emzik aldım denedim ama yok maalesef😫 uyku saatlerimiz aynı gerçekten harfi harfine😞 benimki de sabah 5-6ya kadar rahat uyuyor sonra uyanıyor bi kaç saat uyumuyor. Ama ben birşey farkettim şimdi pik saatlerimiz 7de başlıyor ya, eğer ki saat 7ye uyuyarak giriyorsa ağlamıyor akşam. Elinizden geldiğince 7den önce uyutmaya çalışın
Tazeanneveminigi elifkchsr benim kızım da bir buçuk aylık oldu. Aynı dediğiniz gibi. Sizde en azından gündüz uykularında gelişme oldu mu? Düzelmeyecek mi hiç ya gerçekten canıma tak ediyor artık
Tazeanneveminigi ikiprensesbebiss başka çaremiz yok Malesef 🥹 inşallah hepsi bitti geçti demek nasip olur. Kolik durumu devam ediyor mu peki
susaronya Benim bebeğimde kolik mi akşam 19:00 da başlıyor huysuzlugu ağlaması durmuyor gece 1 de anca uyuyor oda yatağında asla uyumuyor memede uyuyor. Gündüzleri de uykusu hiç derin değil her 15 dakkada yarım saatte bir uyaniyor. Kolikse ne zaman geçiyor çok merak ediyorum bilen yazsın çünkü dermanım kalmadı 50 günlük
miraannesi susaronya benim bebeğim 77 günlük hala devam ediyor maalesef aynı şeylere.. ama ben en baştan beri memede uyumasına müsaade etmedim tam baktım artık aktif emmeyi bıraktı ağzında tutuyor memeyi az az emiyor bıraktırıp gazını çıkartıp yatağına koydum 1-2 dk salladım uyudu. Derin uykuya geçememesinin muhtemel sebebi memede uyuma alışkanlığıdır. Bence bunu bi kaç gün deneyin alışacaktır. Ama akşam 7den sonraki ağlamalarına ben de henüz bir çözüm maalesef bulamadım. Sadece 7 olmadan eğer uyuduysa akşamı rahat geçiriyor tabi eğer uyutmayı başarırsam o saatte
susaronya miraannesi onuda denerim inşallah işe yarar. Akşam 7 deki ağlaması insanı delirtiyor sesi kısılacak artık kendimi geçtim bebeğime üzülüyorum mahfediyor kendini ağlamaktan.
kzmr susaronya 3 yaşında kızım var onunla hiç ilgilenemiyorum annem ilgileniyor. 54 günlük kızım sürekli üstümde hep aglıyo sürekli memede ve uyku yok . Özellşklede gündüz hiç uyumuyo. Gazımız çok fazla denemediğim yol kalmadı hamaklar yağlar gaz ilaçları masajlar hiç bisey fayda etmıyo. Uykuyu unuttum. Uykudan ziyade bbebegimin uyumaması ve sürekli ağlaması beni çok üzüyor. Ne zaman geçecek?
miraannesi susaronya bütün kolik anneleri olarak en büyük problemimiz bebeğimizi o halde görmek bence zaten uykudan falan geçtik artık.. Allah hepimizin yardımcısı olsun